d3v1l Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Incredibil cat de penibile pot fi unele persoane.....sincer am privit acest video de vre-o 6 ori si am ras cu lacrimi. http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/tarzan-de-la-volan.html Quote
Nytro Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Da, am vazut la TV. Initial am ras, apoi mi-am dat seama ca un asemenea specimen te poate omori cand treci strada. Quote
nosferatu Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/stai-capra-si-a-stat-un-tanar-a-violat-doua-capre-gestante.htmlDa pe asta o stiti? Quote
pest19 Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Bai baieti...cum sa va spun...ati mers vreodata 3000 de km cu masina in continuu?nu ii tzin partea acum...dar credeti-ma ca o iei razna...pe bune.....iti vine sa faci orice ca sa iti treaca timpul.asa ca pana sa ne dam cu parerea ...incercati prima oara....si cand treci pe langa un santier in lucru , poate sa iti cada o caramida in cap ...acum ce sa facem..sa interzicem santierele in buc? Quote
daatdraqq Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Omu' avea pilot automat ,se facea la misto ca pierde controlul masinii ...pentru spectacol Quote
Acidripp Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Omu' avea pilot automat ,se facea la misto ca pierde controlul masinii ...pentru spectacol good one Quote
030893 Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Asta cu tarzan la volan o am eu de 2 zile la sts Quote
Danny Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Si daca avea pilot automat ce? Daca ii frana unu in fata ce facea? se suia pe el Sunt curios .. cati dintre voi au permis de conducere .. si cati dintre voi ati condus masini cu pilot automat ? Pilotu automat tine viteza constanta .. dar nu franeaza singur Quote
-=(Alex_sm26)=- Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 (edited) Baieti...este trist ce se intampla,ce am vazut...sincer eu am ras in hohote dar in final era deja cam sec treaba...sa fim sinceri cu pilot automat cu tot si numai shtiu eu ce caramizi,daca conduci atunci sa conduci dracu si nu dansa...ati auzit ce sunete scotea ala din el??? muzica aia borata nu are cultura ci o nebunie asa mai tiganesc!!! deci oameni din astia se plang dupa accidente fatale spunand "Da d'le jur ca nu am vazut!!! a aparut asa din senin" si exemple sunt o gramada... Edited March 4, 2009 by -=(Alex_sm26)=- Quote