stefanel30 Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Cum sa obtii credit CosmoteSa nu sariti toti pe mine, si sa spuneti ca, cosmote nu poate fi hackuit, eu am incercat si chiar merge.Sunati la SUNTRATAT, iar cand apare prima secunda scoate-ti repede bateria telefonului, iar dupa o jumatate de ora(sau mai mult timp) o sa va apara 1cent in plus la credit, puteti sa sunati de 100 sau de cate de ori vreti, ca tot in jumatete de ora sau poate mai multi timp o sa va apara creditul. Daca sunati de mai multe ori va da creditul tot odata(daca suni de 200 de ori in una dupa alta primesti 2 euro toti o data).Merge 100%P.S. O sa revin cu un tutorial video in cel mai scurt timp Quote
kenny Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Nu am crezut ca se poate ajunge la nivelul asta... Quote
Mircea88 Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Foame mare....Tutorial video? Cu ce telefon incerci? Banuiesc ca nu cu n95.Cat timp iti ia sa suni pentru 4 euro? Quote
Sharcky Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 vai ce s-a ajuns pe forumul asta...Nu imi vine sa cred!!:shock: macar de s-ar putea face altu si ownerul sa "dea strigare" doar userilor activi si care au contribuit cu ceva informational si de buna constiinta,nu kkt-uri din astea de topicuri!!!PACAT,mare pacat.. Quote
whistler Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 un nokia 1100... nu ma gandesc sa ai un n95 si sa stai sa "hack`uiesti" cosmote`ul ca sa`ti iei credit Quote
b3b3 Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Cum sa obtii credit CosmoteSa nu sariti toti pe mine, si sa spuneti ca, cosmote nu poate fi hackuit, eu am incercat si chiar merge.Sunati la SUNTRATAT, iar cand apare prima secunda scoate-ti repede bateria telefonului, iar dupa o jumatate de ora(sau mai mult timp) o sa va apara 1cent in plus la credit, puteti sa sunati de 100 sau de cate de ori vreti, ca tot in jumatete de ora sau poate mai multi timp o sa va apara creditul. Daca sunati de mai multe ori va da creditul tot odata(daca suni de 200 de ori in una dupa alta primesti 2 euro toti o data).Merge 100%P.S. O sa revin cu un tutorial video in cel mai scurt timp cred ca trebuie mutat la cele mai penale posturi ca baiatu asta a trecut de broaste prea usor alt test va rog eu frumos !! Quote
loki Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 kw3rln;94068']spartule i-am dat ban...ce mm matii vrei sa-i mai fac?daca la 1 ban in juma de ora ii intra un cent... mai da-i de 100 de ori cate un ban ca tot in juma de ora ii mai intra un cent daca suna la suntratat. Quote
hi2na Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 mort de foameii canta lingurile in stomac.ce pot sa zik mai mult TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.))) Quote
pest19 Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 ma gandesc , daca ai Iphone ..cum draq scoti bateria? Quote
dragosh1904 Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 e adevarat ce zice:) daca iti pierzi semnalul pe cosmote ..adica se inchide conversatia din motivul asta primesti un cent am fost la munte si aveam2 centi in plus how cool is that:))si a mai laut si ban si ma gandeam de unde am 2 centi ca acu 2 ore aveam 0 crdt si mi a zis un prieten care lucreaza la germanos dar pana nu am sunat la ei si m au convins nu m am lasatlook at Cosmote promite bani pentru caderile de semnal - Telecom - HotNews.rosi sincer n am incercat sa pierd semnalul intentionat sa vad daca fac un euro.asta ins de 100 de ori fuck that Quote