daatdraqq Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Cititi cu atentie descrierea lu' ala ) Quote
MadaLin Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 prea penala )) e obsedat sexual baiatu Quote
daatdraqq Posted April 19, 2009 Author Report Posted April 19, 2009 Si cica e profesor )) hai las-o draqq ) Quote
LiviuCool Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 ma eu cred ca e vrajeala...da e tare:))) Quote
Fitty Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 nu e vrajeala...exista si mai rau de atat iti zic eu 1 Quote
Kestor Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Religie: Crestin Ortodoxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Quote
luyzette Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 eh..haideti m...ca asta e pusa asa..la baza, chiar credeti ca va reusi sa impresioneze vreo fata cu asta? it's just for amusement Quote
b3b3 Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 adica ca la PrimaTv stiti reclama:P<"He Like To Entertain Us !"> Quote
loki Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 eh..haideti m...ca asta e pusa asa..la baza, chiar credeti ca va reusi sa impresioneze vreo fata cu asta? it's just for amusementcum sa nu, majoritatea fetelor pe chat sunt interesate cat de lunga si cand o aliniezi pe webcam. Quote
B1Ll Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 mai exita si femei naive,nu toate sint la fel Quote
loki Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 (edited) ...saracu, cum sa nu recunoasca, daca si-a scapat vreo poza mai cocheta prin site mai risca si sa fie dat afara din invatamant cum au patit altii. nu zau...eu una nu te credhmm poate sunt interesate de inteligenta avatarului. Ca a posesorului am ras cu lacrimi de cum si-o etaleaza toti de prin dc++ (as scrie o carte cu ce discuta lumea). "asl pls have cam if cam then open show naked else no cam or cam broken" - apropo cam toate fetele de pe net au camerele stricate din diverse motive. Ciudat ca un webcam e destul de rezistent la dat de pamant cu el. Edited April 24, 2009 by loki Quote
99Bullets Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Doamne chiar m-am amuzat cu descrierea astuia ... aveam nevoie de un material pentru a ma simti mai bn Quote
luyzette Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 hmm poate sunt interesate de inteligenta avatarului. Ca a posesorului am ras cu lacrimi de cum si-o etaleaza toti de prin dc++ (as scrie o carte cu ce discuta lumea). "asl pls have cam if cam then open show naked else no cam or cam broken" - apropo cam toate fetele de pe net au camerele stricate din diverse motive. Ciudat ca un webcam e destul de rezistent la dat de pamant cu el.inteligenta avatarului , that's cool, but, no!. cat despre ce discutia lumea obisnuita...ei bine, eu nu umblu pe site-uri de matrimoniale, dar ar fi o minciuna daca as spune ca eu nu am fost niciodata interesata de a avea multi prieteni pe mess, intrand pe tot felul de prostii precum fanbox si altele...dar dupa atatata vorba inutila, ti se ia...in fond...eu doream doar miste prieteni cu care sa discut lucruri obisnuite..despre viata, despre hack/internet/c++/chestii in comun/whatever...dar dupa ce vedeam ca majoritatea erau doar niste obsedati ........ Quote
al3xtasy Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 and wats so fuuny? nu e nici o greseala prb confunzi u cu Catolic - Orotox Quote