paxnWo Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Pe langa jocul cu broaste, adaugati-l si pe asta : www.kongregate.com/games/astro75/gravity-master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Hmm, mai era un test de inteligenta care circula pe net intr-un timp, i se mai spunea 'testul de inteligenta a lui einstein' (desi nu avea nici o legatura cu el), era un test care a fost folosit in usa pentru selectarea cosmonautilor. (nu se mai foloseste pentru ca media de inteligenta a crescut si teoretic o persoana cu inteligenta media ar trebui sa il faca)Cred ca ar fi mai interesant, poate chiar putin modificat ca sa nu gaseasca raspunsul. O sa il caut si o sa il postez pentru cine nu il stie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Uitati si testul, ce ziceti?Prezumtii:1. exista 5 case fiecare de alta culoare2. in fiecare casa locuieste o singura persoana fiecare de alta nationalitate.3. fiecare locatar prefera o anumita bautura, fumeaza o anumita marca de tigari si detine un anumit animal de companie.4. nici una din cele 5 persoane nu are casa de aceeasi culoare cu alta, nu bea aceeasi bautura, nu fumeaza aceeasi marca de tigari si nu detine aceeasi specie de animal.Se dau urmatoarele:a. britanicul locuieste in casa rosieb. suedezul are un cainec. danezul bea cu placere ceaid. casa verde se afla in stanga casei albee. locatarul casei verzi bea cafeaf. persoana care fumeaza “Pas Mal” are o pasareg. locatarul casei din mijloc bea lapteh. locatarul casei galbene fumeaza “Down Hill”i. olandezul locuieste in prima casaj. fumatorul de “Carlbrough” locuieste langa cel care are o pisicak. locatarul care are un cal locuieste langa cel care fumeaza “Down Hill”l. fumatorul de “Wind Fill” bea berem. olandezul locuieste langa casa albastran. germanul fumeaza”Rustguns”o. fumatorul de “Carlbrough” are un vecin care bea apa.Cine are acvariul cu pesti? PS: pentru a raspunde la intrebare, implicit, trebuie sa iti dai seama ce animal are fiecare, ce fumeaza fiecare, etc...astfel intrebarea poate fi cine ce animal are, ce bea, in ce casa sta si ce fumeaza , asta ar insemna 25 raspunsuri si 5060 posibilitati, asta pentru a nu se poate trece prin incercari succesive. . Schimbad ordinea si numele tigarilor, culorile etc, si putin datele din enunturi, nu poate fi pacalit Cum suna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 e bun ala, pax. presupun ca esti fericit ca esti deja inregistrat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 De parca nu s-ar putea baga si pentru userii inregistrati cum a fost cu asta cu broastele:P, oricum faza naspa e ca ia timp pana te acomomodezi si la unele nivele pana vezi exact ce marimi ale formelor iti trebuie.Am l-am facut jumate si asta la laptop fara mouse apoi nu am mai avut timp, nu e f greu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Ala cu Einstein e usor....Oricum nu cred ca multi vor trece de el dintre viitorii hackeri care cer cq... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Stiu ia intre 5 si 20 min, depinde de inclinatile persoanei, si il consider ok, asta cu broastele are un dezavantaj, si cred jocurile in general, pici care se joaca toata ziua si se trezesc pe rst au ochiul, respectiv abilitatile generale dezvoltate de jocuri, cred ca ar fi un dezavantaj si implicit o restrictie pentru ei testul, nefiind obisnuiti sa gandeasca putin altfel, fara a mai fi atrasi de poze de a face ceva cand dai click, nefind obisnuiti sa ia o foaie de hartie si sa gandeasca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 asta e copiat dupa crayon pshychis(care lam terminat) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 sugestie: test pentru noii venitinumarati bilele din imaginesi explicati acceleratia celei de a 12-a bila in raport cu acceleratia gravitationala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rechinu Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 lokipaki )))date dreq.....e prea penal asta:)))))prea bun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Nu vrei si energia potentiala si cinetica in fiecare punct dar si impulsul total la bilelor ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 25 de bile5 linii si 5 coloane , de pe ficare vine cate 1 bilapar mai multe dar ele se freaca p'acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2K Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 frumos gif / women-brain e clar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Sau d'astea:http://www.notdoppler.com/theimpossiblequiz.phphttp://www.notdoppler.com/theimpossiblequiz2.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...