Jump to content
DarkSpider

Top 10 antivirus

Recommended Posts

Posted

sa fie oare calitatea unui produs direct proportional cu pretul? ...vad ca BitDefender este cel mai `eftin din top(poate de asta este trecut pe 1 :@ )...nu stiu ce sa zic. oricum Bit-ul nu este un av de luat in ras ...imi place firewall-ul lui .. este extrem de eficient

Posted

si mie imi place Bitdefenderu,nu consuma multa memorie,se updateaza de mai multe ori singur zilnic si nu te obliga sa-ti restartezi calculatorul pentru fiecare update,si calculatorul imi este afectat foarte rar de virusi,virusii foarte periculosi nu m-au afectat niciodata(numai daca ii provoc eu:D),Bitdefender este pe primul loc pentru mine.

Posted

eu folosesc bit demult si credeti ma este ff bun si nod 32 este ff bun da mno nush ce sa zic nam folosit f fmult o chestie am observat daca ai nod 32 cand vrea cineva sati trrimita ceva trojan zice ca so trimis da nu apare nicaieri in computer :)

Posted

e clar vorba de un raport intre calitate si pret !

nu e prima data cand obtine primul loc intr-un top al antivirusilor.. ,am mai vazut intr-o revista din SUA de calculatoare gen CHIP de la noi ,ocupand prima pozitie.. Atunci m-am intrebat: oare isi permite asa mult Softwin sa investeasca in publicitate sau chiar e bun? dar acum il vad iar pe primul loc... (oare are programatori care lucreaza ieftin?) :)

Eu sincer nu am utilizat acest antivirus... , is cu nod32 ,sunt sigur ca daca avea un pret mai mare nu mai era pe primul loc..

Posted

un lucru de urmarit la antivirusi: unii evita spyware si deobicei ofera antispy separat. Symantec de exemplu nu curata spy-uri. Nod32 le trateaza pe amandoua. Eu consider un antivirus bun doar din punctul asta de vedere si de frecventa updateurilor.