AnON1m Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 In principal pt edededi care are nevoie de ceva scripturi care se pare le foloseste un website ( harrypotter)Simplu , daca vrei sa furi anumite scripturi de pe un anumit site sau o anumita pagina de net nu-ti trebuie decat un singur program.Acest program se numeste Code Lifter si il puteti downloada urmand acest link :www.sifak.3x.ro/win/codelifter.zipE simplu ,il downloadati instalati , aveti si crackul acolo .Dupa aia il puteti folosi dand numai url-ul paginii de pe care vreti sa furati codul html cu tot ce are pe el ( scripturi etc ) ,urmand ca programul sa faca treaba in locul vostru.Mai este o metoda in care dati pur si simplu Save As la pagina tinta ulterior sa o deschideti cu un html editor ( recomand Dreamweaver ) , insa aceasta metoda nu este intotdeauna valabila caci unele scripturi pot fi introduse ca si invisible tag pe html .In cazul in care vreti sa furati si obiectele de pe pagina ( pozele , obiectele constructoare a paginii ) dati Save As si va downloada si acestea.* Codelifteru returneaza numai pagini html, htm ,shtml nu si cele php .Odata cu returnarea codului html puteti sa vedeti locatia exacta a oricarui fisier ce este linkat sau folosit pe site care dupa dorinta il downloadati cu orice program de download ca aveti linkul .Mai poti sa furi codu html de la o pagina dai click dreapta pe ea si dai View source ...sau daca vrei sa copi tot situ e un program HTTrack Website Copier poti sa il gasesti eps itu meu www.maskatu.sinweb.roHai Bafta !
zbeng Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 nu stiu la voi da la mine nici unul dintre link-uri nu a mers
Wisa Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("zbeng")</div>nu stiu la voi da la mine nici unul dintre link-uri nu a mersnici mie nu imi merg linkurile
AnON1m Posted May 30, 2006 Author Report Posted May 30, 2006 nu dati click pe linkuri sa intrati direct de aici ca zice : Accesul catre aceasta resursa este refuzat. Copiati linkurile shi intrati pe ele ca mers :?
mario23 Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Pentru Html exista multe programe si metode, dar pentru php cum sa iei scriptu nu stie nimeni?
YonutzW Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 sau cu firefox : View Page Source .. pt html nu ?
sym Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 sau folositi notepad, dati open, scrieti linkul catre pagina html, si ta-daaaapentru php in schimb, nu exista metoda de copiere a sursei, deocarece paginile php sunt dinamice, se schimba la fiecare interogare. orice incercare de a le copia .. va rezulta in copierea output`ului, adica o pagina html, generata de scripturile php. cred ca m`am facut inteles ..
Flubber Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("YonutzW")</div>sau cu firefox : View Page Source .. pt html nu ?intocmai sau cu IE (Internet Explorer)
robert Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 incercati si http://www.httrack.com/Version 3.40-2 (04/09/2006) ( testing release: 3.41-BETA-6 - 06/Aug/2006)New parser (cleaner and faster with dynamic pages), mms:// streaming support, and MANY fixes!New!ProxyHTTrack, a solution to build HTTP Caches using archived websites copied by HTTrackface tot aceasi treaba
catalinbotez Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 puteti folosi si Teleport Pro 1.29 build 1530Link:hxxp://download.kappa.ro/action__file/id__106Serial: Name: REVENGE S2KS/N: 366141164
TakeCode Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 Pai si de ce atata munca? cand poti sa dai Ctrl+U ? si iti arata tot
sclipici Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 Acest thread este din i.Hr 1000, te-ai trezit tu sa faci "Invierea" ?
omgx21 Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Google Chrome = Inspectati elementul, copy jtml code, paste on your website. Njoy!
VaD_SuNeTe Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Ati dat si voi de httrack , de ce sa copiati , cand va puteti crea un stil original ?
AnDrEi3008 Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 sa va invat o metoda putin mai grea ca asta : ctrl+s
lord123 Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Cu firefox dai vezi sursa pagini si o copiezi o pui intrun notepad si pui index.html o pui pe site si nu uita sa iei si pozele