CODEX Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Lasa-ti un comment si aici : Michael Jackson RIP by ~CODEX007 on deviantARTIn memory of Michael Jackson Quote
Mish Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 foarte tare super fani, frate deci gen cool Quote
Vlachs Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 sa imi fut palme ce gras e dracu, parca e o scandura dintr-un gard Quote
nullbyte Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 "dracu"? Avea cel pu?in cu 30 ani mai mul?i ca tine. Quote
Vlachs Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 "dracu"? Avea cel pu?in cu 30 ani mai mul?i ca tine.dupa fata chiar arata parca ar fi dracul, si dupa cum o zici ar trebui sa imi arat respectul fata de el, sincer poate sa mai moara de 3000 de ori, nu l-am ascultat si nici nu o sa il ascult, sa ocupat cu molestarea minorilor, indoparea cu droguri si cantatul,deci pentru care parte a ceea ce am zis ar trebuis sa ii arat respet Quote
loki Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 (edited) dupa fata chiar arata parca ar fi dracul, si dupa cum o zici ar trebui sa imi arat respectul fata de el, sincer poate sa mai moara de 3000 de ori, nu l-am ascultat si nici nu o sa il ascult, sa ocupat cu molestarea minorilor, indoparea cu droguri si cantatul,deci pentru care parte a ceea ce am zis ar trebuis sa ii arat respetiar o luam de la capat? Intelege si tu ca a fost futut in procese cu molestarea, au recunoscut si minorii contrariul, ce naiba! Ca nici eu nu am considerat candva ca nu am sa ascult Burzum pt ca l-a omorat pa vocalu de la Mayhem cu nu stiu cate lovituri de cutit si apoi scotea albume din parnaie!In fine, e offtopic, omu face design, ramanem ontopic pe design! Edited July 15, 2009 by loki Quote
qbert Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 sa imi fut palme ce gras e dracu, parca e o scandura dintr-un gardnu te cunosc si nu am nimic cu tine,insa tia mai spus cineva ca esti ratat? Quote
Vlachs Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 nu te cunosc si nu am nimic cu tine,insa tia mai spus cineva ca esti ratat?nici eu nu te cunosc si nici eu nu am nimic cu tine, nu ai vrea sa imi faci o felatie ?ontopic:frumos ca intodeauna codex Quote
nullbyte Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 iar o luam de la capat? Intelege si tu ca a fost futut in procese cu molestarea, au recunoscut si minorii contrariul, ce naiba! Ca nici eu nu am considerat candva ca nu am sa ascult Burzum pt ca l-a omorat pa vocalu de la Mayhem cu nu stiu cate lovituri de cutit si apoi scotea albume din parnaie!In fine, e offtopic, omu face design, ramanem ontopic pe design!Tr?iasc? Varg! Bine i-a f?cut bastardului de Euronymous! Mayhem sunt prea fake, iar Burzum e prea sincer în muzica lui. A fost eliberat în sfâr?it, a?tept?m album nou L-a omorât în legitim? ap?rare, cite?te povestea pe site-ul lui. În plus, Mayhem ori sufer? de ei însu?i ori au ni?te probleme psihice (ori ambele). Quote