Vlachs Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Baietii de la cheya crew organizeaza un nou concurs care are drept premiu un cd(semnat,etc), pentru a castiga cd-ul trebuie sa realizati cel mai frumos wallpaper cu cheya crew, tema poate fi oricare numai sa fie legat de cheya crew. Wallpaper-ul castigator va fi postat pe site-ul cheya.ro impreuna cu toate datele creatorului.Deci astept creatiile voastre, aveti 1 saptamana pentru a realiza wallpaper-ul Quote
maryus02 Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Daca esti prieten cu ei, zi-le sa-si patchuiasca sqli-ul din site Quote
Vlachs Posted July 10, 2009 Author Report Posted July 10, 2009 care, unu l-am patch-uit da nu am stat sa caut mai multe Quote
Vlachs Posted July 10, 2009 Author Report Posted July 10, 2009 l-am patch-uit da si-a pus fisierele din nou pe site, am rezolvat iarCHIAR NIMENI NU SE BAGA IN CONCURS ? Quote
begood Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 sincer nici nu am auzit de ei si sunt sigur ca multi altii sunt ca mine... Quote
Vlachs Posted July 10, 2009 Author Report Posted July 10, 2009 puteti asculta aici melodiile celor de la cheya crew Cheya Crew - Apropo.rops: pentru cine crede ca a descopit america cu download-ul de pe apropo.ro il rog sa tina pentru el treaba asta Quote
fLr^ Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 povestea girafei - freestyle cheyacrew Video by CHEYA - MySpace Videoce tare e Sa vad ce idei am,poate o sa fac un wallpaper. Quote
Cheater Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Il stiu pe unul din tipi se chinuie de cativa ani sa iasa pe piata vad ca anul asta au inceput sa se miste lucrurile. Nu le am cu designul, daca as fi avut fler pt design eu unul m-as fi bagat cel putin pt a-i ajuta.Bafta pentru cine se baga! Quote