Laur13 Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 As dorii si eu sa fac mai mult vizitatorii pe zi .... am 80 ... si vreau mai mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Depinde si de continutul site-ului. Ce site ai? Arata-ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laur13 Posted July 11, 2009 Author Report Share Posted July 11, 2009 http://4energy-team.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 scoate votul. Nu stiu pentru altii dar pentru mine e enervant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laur13 Posted July 11, 2009 Author Report Share Posted July 11, 2009 o sa scot voturile dupa ce o sa se faca populat ... nu stiu daca ma intelegi tu pe mine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 )))))Nu prea te în?elegem noi pe tine, geniule. Pop-ups, vote requests & shits are forbidden by web design ethics. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laur13 Posted July 12, 2009 Author Report Share Posted July 12, 2009 ca sa voteze istia situ la inceput ... sa fie macar pe locuri mari si dupaia le scot .... sau sa le scot de acum ?ce bine ca am postat ... mai zicetimi ce sa mai fac la site ... ca vizitatorii stau 30 si pleaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 B? tu nu pricepi?! Nimeni nu st? pe un site ce oblig? s? voteze în ni?te c?caturi de siteuri! Nu a?a se face promovare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laur13 Posted July 12, 2009 Author Report Share Posted July 12, 2009 ce bine ca am apelat la profesionisti ... altcineva??? acuim scot pop up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Dac? ne iei la mi?to mai bine nu mai postezi. Dac? ai figuri ?i fi?e ?i vai ce s? zic în tine nu e?ti bine-venit pe aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laur13 Posted July 12, 2009 Author Report Share Posted July 12, 2009 (edited) nu team luat la misto ... intra pe site sa vezi ca am scos tot ce tine de pop up , ma bucur ca are cine sa imi raspundaCodul de la xtrafic nu pot sa il scot ... ca nu au jegosi ...dinala fara votare Edited July 12, 2009 by Laur13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Pentru promovarea unui site ai nevoie de backlinkuri, pentru PR... înscrii site-ul în directoare, iti cre?ti PR-ul, il optimizezi SEO ?i clien?ii vin singuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laur13 Posted July 12, 2009 Author Report Share Posted July 12, 2009 cum cresc page rankul ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Backlinkuri, con?inut original, directoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Treci cu o bere pe la Bobby Voicu poate te ajuta la SEO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laur13 Posted July 12, 2009 Author Report Share Posted July 12, 2009 care bobby voicu jane??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 din cate am vazut e de tip warez site-ul tau, deci uite sfaturile mele:1.schimb de linkuri cu alte site-uri mari de genu2.faci upload cu numele site-ului si parola (parola tot numele site-ului)3.postezi pe alte board-uri mari fisierele urcate de tine4.directoare,top warez-uri,etc5.diferite contest-uri(oferi credit 3 euro celui care iti face cel mai mult upload - o sa participe foarte multi)6.mai gandeste-te si u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciry Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 ar fi o chestie sa il inscrii in top66 si sa bagi un javascript la un click pe pagina sa iti apara o fereastra mica nu de alta dar din cate am observat eu iti vine mult traffic d pe top66 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Tocmai ce-am zis c? e cea mai retard? ?i agresiv? promovare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 o sa iei ban imediat de la google adsene...deoarece google considera situl tau Trash Websi ca sa fiu sincer si eu ti-l consider la fel Web-ul este plin de situri ca al tau.Schimba nisa sau nu o sa rezisti mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 o sa iei ban imediat de la google adsene...deoarece google considera situl tau Trash Websi ca sa fiu sincer si eu ti-l consider la fel Web-ul este plin de situri ca al tau.Schimba nisa sau nu o sa rezisti mult de ce crezi ca site-urile de warez romanesti nu o sa reziste ?cunosc 2 site-uri warez romanesti care se intrec cu cele mai mari site-uri din domeniu + ca nici rowarez.org nu o duce rau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciry Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Tocmai ce-am zis c? e cea mai retard? ?i agresiv? promovare.atat timp cat e subtil si nu exagerat , cat timp isi face datoria parerea e ca se merita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariusIT Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Sa ma bag si eu putin.. in primul rand, scoate popurile (xtrafic si top123) deoarece sunt foarte enervante si foarte stupide.Vad sus in meniu un buton "Id-Urii", pe langa ca e scris gresit dpdv gramatical, sunt mii de siteuri cu iduri fete/baieti daca dai un mic search pe google, nu cred ca o sa ai tu un mare succes si e o stupizenie un astfel de script.Sa nu mai zic ca din cate am vazut eu pe la 'scripturi', ai luat si nici n-ai pus sursa (e ceva legat de bun simt) + incearca sa faci niste articole originale.In legatura cu numele domeniului, altul nu ai gasit ? Ce reprezinta si asta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-Tream Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 o sa iei ban imediat de la google adsene...deoarece google considera situl tau Trash Websi ca sa fiu sincer si eu ti-l consider la fel Web-ul este plin de situri ca al tau.Schimba nisa sau nu o sa rezisti mult mda.... si ce sa fac frate ... !!!! -------------------------------stiu ... dar ce s-ar potrivi cu domeniu , comunitate de servare???Astept ideii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo12 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 uite idea mea : apucate de SQL injection ia admin pe vre-o 10-20 site-urisi fale redirectionare .... (dupa ce uploadezi un C99)redirectionare la site-ul tau desigur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...