Vlachs Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Am tot vazut pe forum-uri copii care nici nu le-au dat paru pubian laudandu-se cu performantele lor sexuale inexistente si imposibil de realizat(din cauza varstei) si m-am gandit sa le pun aceasta carticica(17 pagini) care explica pe intelesul tuturor diferite lucruri legate de prima experienta, actul sexual in sine !Nu va sfiiti sa o descarcati ca este o carte foarte bunaDownload:http://rapidshare.com/files/256371893/Ghidul_virginului_rowarez.org_.rarPassword:rowarez.orgps:am luat-o pentru black_death da nu a vrut sa o primeasca Quote
LiviuCool Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Deja l-am citit.... e foarte interesant si educativ...numai bun pentru adolescenta... Quote
kafka Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 frate nu stiam ca e asa complicat...adica deja ma doare capu.ma duc sa beau ceva de suparare. Quote
cmiN Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Dura faza cu "bashina" =D ... in rest e perfect . Quote
Ellimist Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 un tutorial video plizzzzzz da...ar fi mai folositor un tutorial video?parca zbeng zicea ca face tutoriale la cerere:))))) Quote
zbeng Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 da...ar fi mai folositor un tutorial video?parca zbeng zicea ca face tutoriale la cerere:)))))daca insistati am unu prim pc Quote