symboss Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 (edited) del Edited August 14, 2020 by symboss Quote
SirGod Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Prietene ce e tampenia asta?Asta e un tutorial?Mie nu mi se pare.Data viitoare sa faci despre cum sa formatam o partitie sau sa facem un folder hidden.Pentru Firefox foloseste Tamper Data si modifici User-Agentul din headere,si Tamper Data il poti folosi si pentru Header Injection (ar merge si de acolo dar mi se pare o tampenie sa stai sa modifici User-Agentul de la config dupa codul pe care vrei sa-l injectezi). Quote
Guest vini4p Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Mai simplu, foloseste User Agent Switcher : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/59 Quote
symboss Posted August 8, 2009 Author Report Posted August 8, 2009 stiu ca se poate cu diverse aplicatii,insa aici am aratat cum se poate fara nici un program.Totusi imi spuneti cum schimb UA in Opera? Quote
CyberWolf08 Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Pentru OperaTools->Quick Preferences->Edit site preferences->network->browser identification Quote
HackKing Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Stai ca eu nu am inteles, sunt mai greu de cap..In curand un nou forum RST va fi lansat. Pe acest domeniu ? sau altul ?Sa activati pe acel forum si sa postati articole unice de mare interes. Singura limba in care se va discuta pe acest forum este engleza, exceptie facand mesajele private dintre useri.dar eu sunt mai retardat, nu stiu engleza foarte foarte binesi daca va fi pe acest domeniu.. sunt distrus, nu mai am ce face acasa, decat sa stau pe illegal team Quote
CyberWolf08 Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Prietene, ai gresit thread-ul.Si nu, noul forum va fi pe alt domeniu, nu tot asta Quote
symboss Posted August 8, 2009 Author Report Posted August 8, 2009 CyberWolf08,de asta stiu si eu...Cum se pune unul propriu? Quote