Nytro Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Voi reincepe campania cu warningurile.Veti primi warning daca:- inviati un topic vechi fara rost - Uitati-va si voi la data ultimului post- postati ID-ul vostru - Discutiile se poarta pe forum- postat in categorii gresite - Ganditi putin inainte de a deschide un topic si selectati categoria potrivita. Toate cererile sunt la CERERI, nu la Programe Hack sau altundeva.De asemenea vechile motive pentru avertismente se pastreaza, in special offtopicul. La 3 warnuri ban o saptamana, depinde de starea in care ma aflu. Nu va convine ceva va dati cu curu de pamant. Quote
noidee Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 - postati ID-ul vostru - Discutiile se poarta pe forumNu cred ca e o idee buna. Fiecare decide cum sa vorbeasca si prin ce metoda sa o faca. Quote
Guest Nemessis Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 - postati ID-ul vostru - Discutiile se poarta pe forumLasa oamenii sa isi posteze id-urile daca vor. Nu e problema noastra. Poate asa scapam de off-topic. Quote
Nytro Posted August 10, 2009 Author Report Posted August 10, 2009 Ma mai gandesc. Cum ar fi daca in loc sa posteze cineva un program ar scrie: "Daca il vrea cineva sa imi dea add la plm_hackeru" sau ceva de genul? In fine, asta voi decide in functie de situatie. Quote
cmiN Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Pai sa-si posteze id-ul in caz de e unul care nu intelege o anumita chestie si desi a citit detaliile de-a lungul posturilor tot nu se prinde. Daca e postat fara sens si discutia chiar era recomandata sa fie purtata pe forum si nu pe mess (ca astfel citeau si ceilalti care ar fi avut nevoie de acelasi ajutor) atunci da ... merita warn. Quote
blueangelmnx Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 e buna regula sa nu postezi idul..daca unu nu intelege ii dai pm si ii explici asa propun sa ramana regula sa nu dai id pe forum Quote
Fitty Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Regula cu ID-urile nu prea are logica. Daca dai de unul care pune 100 de intrebari in 100 de posturi te ia durerea de cap. Mai bine scoti faza asta Quote
Cheater Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Se poate si mai privat schimbul de id-uri, printr-un PM, eu cand am vrut sa iau legatura cu cineva asa am luat-o, la fel altii cu mine. Deci mi se pare ok, but, pana la urma este alegerea fiecaruia daca isi face publice anumite date mai mult sau mai putin personale. Quote