yakuza2007 Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Se da urmatoarea speta:Din casa (apartament bloc), cu placa wifi de pe laptop prind vag niste retele free din zona, pierd semnalul merge prost se deconecteaza. Vreau o antena care sa amplifice semnalul sa pot sta pe net pe aceste retele.Pun aceasta intrebare la vreo 2 firme din Ro si la un seller de antene wifi de pe ebay. Ce tip de antena am nevoie ca sa amplifice semnalul. Indoor, outdoor, cati decibeli, ce polarizare.Raspunsuri diverse:Seller ebay: Iti recomand o unidirectionala de maxim 15 db, polarizare orizontala, outdoor. Nu o pune indoor ca e belea cu radiatia.Firma ro care vinde echipamente wifi: Ia-ti o omnidirectionala dar pune-o outdoor ca e belea radiatia.Firma 2 ro: Nu conteaza ce iei daca e semnalul slab, slab va ramane.Va pricepeti careva mai bine ca ei ?? Mentionez ca vreau sa mearga si pt wardriving local.PS: Pana una alta am comandat pe ebay o antena omni de 7db (cu magnetic mount, genul care se pune pe masina, cu 3 metri de cablu si placa pcmcia orinocco gold). Nu stiu cat de buna e indoor dar incerc. Momentan astept sa-mi vina din China si dureaza al dracu de mult. Quote
xteutzu Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 de ce nu iti cumperi un router wireless ? Quote
yakuza2007 Posted August 31, 2009 Author Report Posted August 31, 2009 dap, cum de nu m-am gandit la asta, Jizaz !!!! Xteutu esti offtopic Quote
begood Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 How to build a tin can waveguide antennagoogle "tin can wifi" Quote