Mandrake1942 Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Am primit astazi acest mail suspect Quote
blueangelmnx Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 ar putea fi un scam...sa le trimiti codul lor si ei sa il trimita la coca cola sa castige...la ce se mai gandesc astia...ma gandesc ca coca-cola nu ar avea de unde sa aiba emailul tau deci probabil e scam... Quote
dragosh1904 Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 si eu primesc si de la astia si de la sport.ro .. si mai erau vodafone (cu oferte) Quote
loki Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 (edited) E spam, fake mail.Mailurile OK au o iconita cu o cheie galbena acolo unde scrie coca cola. Uita-te pe mailurile in care ai incredere si ai sa o vezi. Cu mousul pe ea iti spune ca e "Domainkeys Verified".Incearca sa te uiti la headerele mailului sa vezi de unde a fost trimis. Apasa pe Full Message View si selecteaza din dreapta "Full headers" in loc de standard. Poti face copy-paste la ele. Edited September 2, 2009 by loki Quote
black_death_c4t Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 da deci Fight Spam on the Internet!don't mind me , iar berea Quote
loki Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Uh, cred ca e bun un ochi in headere... nu stiu daca orice email e verificat corect cu DomainKeys, am cateva care, desi nu sunt spam, nu au cheita. Quote
Cheater Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Eu cred ca e pe bune, probabil ai participat la vreo promotie unde ti-ai dat mailul, ar trb sa aiba un link de dezabonare mailul si poti sa il fol.EX: eu am participat la kent si imi trimit sms-uri, mailuri si plicuri in cutia postala, cand au aparut hd-urile mi-au trimis materiale promotionale si 4 pachete de tigari prin curier;)) Quote
daatdraqq Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Mie imi trimite sms-uri o firma de distributie ,cu care lucrez intradevar ,dar nu au numarul asta ,au alt numar al meu in baza de date ...Cred ca sunt oameni in companiile de telefoanie care fac bani frumosi "neimpozitabili" Quote