underzero Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Cred ca titlul zice totul , spuneti orice program , nu conteaza si un tutorial micut ca sa iasa bine.Multam fain. Quote
prodil89 Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Din cate am inteles eu este foarte greu sa faci asa ceva , cica exista diferite softuri (cu bani) care nu merg Deci nu cred ca este posibil si daca e vocea tot o sa se auda un pic peacolo Quote
PetreTerror Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Din cate am inteles eu este foarte greu sa faci asa ceva , cica exista diferite softuri (cu bani) care nu merg Deci nu cred ca este posibil si daca e vocea tot o sa se auda un pic peacoloCum exista softuri care fac asa ceva,dar care nu merg ??? Quote
prodil89 Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 ete na merg dar nu dispar vocile de tot adica nu isi fac treaba bine na Quote
loki Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 - cei mai multi chiar asculta melodia si refac instrument cu instrument- soft nu stiu. Ar trebui sa aiba egalizatoare pe multe frecvente.- unele placi de sunet au o setare numita "karaoke" (realtek ac97 ori cmedia wdm driver) care iti elimina mare parte din voce. Asta am vazut-o acum vreo 5 ani- alte placi de sunet (o patesc pe laptop) mai rar, daca nu e bagat jack-ul bine in casti (cat sa faca putin scurt) iti pot ascunde vocea (nu am remarcat si alte instrumente). Deobicei la filme mi se mai intampla. Cred ca in acest caz este doar o falsa stereofonie (probabil sunetul e mono, redat inversat pe cealalta boxa iar atunci cand e in scurt se anuleaza la combinare) Quote
underzero Posted September 28, 2009 Author Report Posted September 28, 2009 @daatdraqq - Il am pe ala dar nu prea ma descurc cu el Quote
marianc Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Am cautat si eu un program de genul,am inteles ca se poate scoate negativul dintr-o melodie doar daca vocea a fost suprapusa peste partea instrumentala din melodie.Iti recomand Dance-Ejay. Quote
qbert Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 pai dance ejay faci negative(e cam basic dar ce sa faci)programe de scos negativul ne exista,adica sa scoata impecabil negativul(fara sa isi piarda din instrumente sau calitate),fara pic de voceloki are dreptate,multi isi refac negativele(cu frutty loops poti face ceva frumos) Quote
blueangelmnx Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 du-te la un studio cu niste bani si iti refac aia negativul de nici nu sesizezi diferenta... Quote