dragosh1904 Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 fenomen ciudat - Trilulilu Video Diverse??? Quote
daatdraqq Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Daaaa am vazut la stiri .La rusi s-a intamplat . Quote
Guest Praetorian Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Trucaj nu este.. Anyway chiar ca e ciudat! Another one 11 metri ciudat - Trilulilu Video Sport Quote
CyberWolf08 Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Imi plac comentariile prostiilor interesant cred c? e din cauza poluarii Cred ca este de la explozia unui avion care transporta vodka. Quote
dragosh1904 Posted October 11, 2009 Author Report Posted October 11, 2009 cik un comnetraiu de pe youtube : h0b0ch1c (36 minutes ago) I wonder how Chuck Norris did? this)) Quote
blueangelmnx Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 cineva poate sa imi deaa si mie un raspuns serios?personal cred ca o facut pana mos craciun...(i-o explodat un cauciuc ca e prea frig in rusia) Quote
dragosh1904 Posted October 11, 2009 Author Report Posted October 11, 2009 sec 5 :O:O:O ..cica e UFO:OAbsolut surprinzatoarea aparitie a fost filmata marti, la Moscova. In scurt timp a facut turul internetului si a starnit reactii diverse.Unii compara fenomenul cu aparitiile celeste de dinaintea invaziei extraterestre din blockbuster-ul american "The Independence Day".Altii, pe de alta parte, sunt convinsi ca extraterestrii sunt deja printre noi, asa ca fenomenul nu poate fi cauzat decat de... efectul gravitational al navei-mama.Apoi sunt fanii "Stargate", care sunt convinsi ca avem de-a face cu o asa-zisa wormhole, o poarta spre o alta lume sau spre o alta era.Unii ar baga mana in foc ca este doar un bang sonic. Asta desi este traiectoria verticala nu seamana deloc cu cea de zbor a unui avion supersonic, in timp ce multe alte voci se jura ca aduce a gaura neagra, asa cum, zic unii, s-ar putea forma in urma experimentului de la Geneva.Cele mai apocaliptice scenarii spun ca ar fi chiar poarta spre iad. Cine stie, poate de cealalta parte a inelului luminos astepta insusi Cerber, cainele mitologic cu trei capete. Ca tot se apropie Halloween-ul... Insa, poate fi si un semn de la Dumnezeueu ma gandesc ca putea sa nu fie nori si sa bata soarele printre ei ceea ce e ciudat ca e perfect rotund..sau poate sa fie sub o centrala Quote
Guest Praetorian Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 UFO - OVNI - Video - BulgariaDe asta ce parere aveti? Quote
dragosh1904 Posted October 11, 2009 Author Report Posted October 11, 2009 Dar de asta ce ziceti ? )..acu am auzit o live ..e facuta de FBI..app uite aici straniu Prezentare de moda - Trilulilu Video Incredibil Quote
Rechinu Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 (edited) va dati seama ce o gadila pe aia motorasele de sub fusta?))daca sunteti putini atenti va dati seama cum misca alea din degete..cum tresar ele:)))btw,ceva ceva a fost marti daca stau si ma gandesc bn:))nu ca as fi paranoia dar cand am fost la "ai batrani"la tara se mira toata lumea de acolo ca au luat-o cainii razna..au urla toata ziua si nu s-au oprit pana la apr 12 noaptea.plus ca si gainile,aveau un comportament ciudat http://www.animalutze.com/editorial/animalele-pot-prevesti-un-cutremur.php Edited October 11, 2009 by Rechinu Quote
daatdraqq Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 UFO - OVNI - Video - BulgariaDe asta ce parere aveti?Frate daca a fost vreo farfurie zburatoare in bulgaria fi sigur ca extraterestrii care o conduceau s-au intors acasa cu ocazie .Au furat ei ferrari ,bmw ,mecedes ..o farfurie zburatoare ..hmmm.....why not? Quote
Rechinu Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 (edited) chiar si a gasit mamaie in cotet!!!!!AN THE LAST ONE GM (genetically modified) chicken have large breasts and no brains. That means we get more tender meat to eat, and less to throw away. As you can see they look a little strange, but can be coloured to fit your decor!Deja au aparut si corcituri de oameni " unidentified CREATURE GIRL Edited October 11, 2009 by Rechinu Quote
Fitty Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Sunt multe lucruri ciudate care se petrec pe lumea asta Get used to it dudes@Rechinu: LOOOL Quote
Rechinu Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 LOOL PANA SI PAX A FOST TRANSFORMAT DE EXTRATERESTRII Murim lumeeee..... Quote
Fitty Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 )))))))) Dan Carlan e extraterestru Quote
blueangelmnx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 nu le ai cu photoshopul ) ma rog tinkode farfurii dinalea zburatoare exista cu sutele pe youtube....ciudat este fenomenul din moscova Quote
ZeroCold Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 (edited) fenomen ciudat - Trilulilu Video Diverse???ciudat....LOOL PANA SI PAX A FOST TRANSFORMAT DE EXTRATERESTRIIpoate da..poate nu......:D:D Edited October 12, 2009 by ZeroCold Quote
blueangelmnx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 _|_ fitty sugaciu pulii mele Quote
black_death_c4t Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 _|_ fitty sugaciu pulii melete mananca spinarea Quote