Jump to content
dragosh1904

wtf is this??

Recommended Posts

sec 5 :o:O:O:O ..cica e UFO:O

Absolut surprinzatoarea aparitie a fost filmata marti, la Moscova. In scurt timp a facut turul internetului si a starnit reactii diverse.

Unii compara fenomenul cu aparitiile celeste de dinaintea invaziei extraterestre din blockbuster-ul american "The Independence Day".

Altii, pe de alta parte, sunt convinsi ca extraterestrii sunt deja printre noi, asa ca fenomenul nu poate fi cauzat decat de... efectul gravitational al navei-mama.

Apoi sunt fanii "Stargate", care sunt convinsi ca avem de-a face cu o asa-zisa wormhole, o poarta spre o alta lume sau spre o alta era.

Unii ar baga mana in foc ca este doar un bang sonic. Asta desi este traiectoria verticala nu seamana deloc cu cea de zbor a unui avion supersonic, in timp ce multe alte voci se jura ca aduce a gaura neagra, asa cum, zic unii, s-ar putea forma in urma experimentului de la Geneva.

Cele mai apocaliptice scenarii spun ca ar fi chiar poarta spre iad. Cine stie, poate de cealalta parte a inelului luminos astepta insusi Cerber, cainele mitologic cu trei capete. Ca tot se apropie Halloween-ul... Insa, poate fi si un semn de la Dumnezeu

eu ma gandesc ca putea sa nu fie nori si sa bata soarele printre ei ceea ce e ciudat ca e perfect rotund..sau poate sa fie sub o centrala :-??

Link to comment
Share on other sites

va dati seama ce o gadila pe aia motorasele de sub fusta?:))))daca sunteti putini atenti va dati seama cum misca alea din degete..cum tresar ele:)))

btw,ceva ceva a fost marti daca stau si ma gandesc bn:))nu ca as fi paranoia dar cand am fost la "ai batrani"la tara se mira toata lumea de acolo ca au luat-o cainii razna..au urla toata ziua si nu s-au oprit pana la apr 12 noaptea.plus ca si gainile,aveau un comportament ciudat http://www.animalutze.com/editorial/animalele-pot-prevesti-un-cutremur.php

Edited by Rechinu
Link to comment
Share on other sites

Chicken-Rooster--32475.jpg

chiar si Weird%20Chicken.jpga gasit mamaie in cotet!!!!!

AN THE LAST ONE gm%20purple.jpgGM (genetically modified) chicken have large breasts and no brains. That means we get more tender meat to eat, and less to throw away. As you can see they look a little strange, but can be coloured to fit your decor!

Deja au aparut si corcituri de oameni " unidentified CREATURE GIRL

Edited by Rechinu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...