Jump to content
Nytro

Upgrade-ul la Windows 7 poate duce la dezastru

Recommended Posts

Upgrade-ul la Windows 7 poate duce la dezastru

de Mina Hutterer | 27 octombrie 2009

In incercarea de a face upgrade la Windows 7, unele PC-uri raman blocate intr-un ciclu infinit de reboot-uri si astfel devin inutilizabile. Desi sfatul de baza este instalarea oricarui nou sistem de operare "pe curat", unii utilizatori prefera upgrade-ul pentru a nu mai fi nevoiti sa treaca prin toate procedurile de reinstalare a zecilor de programe si jocuri pe care le folosesc.

windows_7_install.jpg

Se pare insa ca aceasta "comoditate" implica riscuri serioase in cazul upgrade-ului la Windows 7. Intr-un thread pe forumul de asistenta Microsoft, unul dintre utilizatori a scris:

"Am achizitionat Windows 7 Home Premium 32-bit. Incerca sa fac upgrade de la Windows Vista Home Premium 32-bit. La ultimul pas al upgrade-ului (transferul fisierelor/al programelor/etc), laptop-ul meu a reboot-at si a afisat un ecran prin care eram anuntat ca upgrade-ul nu s-a realizat cu succes si ca fisierele SO-ului meu anterior vor fi recuperate. Laptop-ul meu este acum blocat in ceea ce pare a fi un ciclu de reporniri si incearca sa recupereze fisierele.

Fiecare exemplar de Windows pe care il am este original (nu piratat sau altceva) si am rulat Windows 7 Compatibility Advisor, care nu mi-a dat niciun avertisment inainte de a initia upgrade-ul. Laptop-ul meu intruneste cerintele minime pentru upgrade."

windows_7_int.jpg

Alti utilizatori au scris ca au aceeasi problema, desi nu exista puncte comune in afara de upgrade-ul propriu-zis.

Singura sugestie venita pana acum din partea Microsoft este ca cei care instaleaza Windows 7 cu o imagine scrisa pe DVD sa arda discul la cea mai mica viteza posibila pentru a evita coruperea fisierelor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...