Guest Praetorian Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 WTF cica asa e.. Asta mi-a zis daemien si HrN, etc Quote
black_death_c4t Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 frati , traiesc sub acelasi acoperis , lucreaza la acelasi pc , chiar era nevoie de un topic de genul , si chiar era nevoie sa te bagi in viata lor ? Quote
Guest Praetorian Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Pai nu imi venea sa cred... RST vs MT - Oare cum era atuncea? Quote
black_death_c4t Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 simplu , oamenii normali disting realul de virtual tu daca nu faci asta , e trist. Quote
Guest Praetorian Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Si tu de cand ai devenit fa un avocat asa serios!? Quote
black_death_c4t Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 de cand am castigat la lotto Quote
black_death_c4t Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 imi vreau salariul ca fac pe avocatu si love doctoru' !!!!nici la multi ani pt ziua de nume nu imi ziceti Quote
SirGod Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Pai nu imi venea sa cred... RST vs MT - Oare cum era atuncea? N-ai vrea sa stii...ne-am facut baricade si ne bateam cu pietre,formatam calculatorul dupa ce intra unu din noi pe MT sau RST ca sa nu ne luam conturile,ne injuram de forumuri... Quote
demon_zone Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 tristlacrimi de iubiresi cu eminem cum o ramas? Quote
nosferatu Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 N-ai vrea sa stii...ne-am facut baricade si ne bateam cu pietre,formatam calculatorul dupa ce intra unu din noi pe MT sau RST ca sa nu ne luam conturile,ne injuram de forumuri...Ahahahahha)))))))))))))))))) Quote
Adso Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Pai nu imi venea sa cred... RST vs MT - Oare cum era atuncea? de cate ori ti-am spus ca esti ratat?oricum iti mai sp inca o data.Ratatule!Au acelasi "punct de plecare(familia)" chiar crezi ca le pasa de 2 forumuri? ambele sunt metode de informare....familia e cu totul altceva. Quote
Nytro Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Cand vine vorba de RST, nu am familie. Daca mama ar face offtopic pe forum, i-as da warn, desigur. PS: Glumeam. ( Am spus asta ca sa se prinda toti, unii se prind mai greu ). Quote
Guest Praetorian Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Faza aia cu MT si RST era la vrajeala! Dohh Quote
black_death_c4t Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Faza aia cu MT si RST era la vrajeala! Dohhok , m-ai lasat masca cata prostie... Quote