Cheater Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Cik spun ca si-au tras gigabit, de parca ar vrea sa-ti faca in ciuda, ca in continuare scriu ca ai maxim 100mbps in metro.... Sa nu mai zic de pret si externu care pana si romtelefon ti-l da mai mare la bani aia...Faza mai penibila este ca nea caisa asta cu reteaua ia de la alta retea locala netu din aceeasi zona...cum s-ar spune de la concurenta. Quote
loki Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 e 1000Mbps sau 100Mbps ca nu m-am prins? Cred ca nici ei nu s-au prins. Quote
Marian Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 inseamna ca downloadez fisiere de 10 Gb in 10 secunde NU apuc sa clipesc la un fisier de 3 GB Quote
loki Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 inseamna ca downloadez fisiere de 10 Gb in 10 secunde NU apuc sa clipesc la un fisier de 3 GB offtopic: imparte la 8 banda, is megabiti/sec (1000Mbps=125 Megabytes/sec).Problema e ca nenea vine cu 2 oferte diferite pe aceeasi foaie. Quote
begood Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 clar e Mb. nimeni nu face reclama in MB. Quote
Cheater Posted November 9, 2009 Author Report Posted November 9, 2009 e specificat mbps, 1 mbps = 1 Mb = 1 mb/s = 1mb oricum l-ai scris e Mb nu MB, ideea e ca e o singura oferta de net in care ori sunt beti, spunand ca ofera 1Gb dar au uitat sa modifice in partea de jos ramanand tot 100Mb, ori nu au reteaua construita pe Gb => Gb au doar in server si vor doar sa pacaleasca clientul caci el va avea tot 100Mb.In rest, chiar daca ai 1Gb in metro nu te astepta sa poti descarca cu viteze de sute de MB, eu trag de ex pe Gigabit de pe mirrorul evolva, http, cu 30MB/s, pentru ca hdd este cunoscuta ca cea mai lenta componenta din pc si nu duce mai mult saracia.Desigur poti sa iti faci un raid prin care sa dublezi viiteza si atunci se simte. Quote