iulian_ionut88 Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 (edited) Acum ceva timp toti erau bodyguarzi acum au devenit toti Hackeri...si in scurt timp cred ca vor ajunge gay...PS: Eu zic sa nu mai folosim "odc"...asta daca tinem la id-urile noastre Edited March 27, 2010 by iulian_ionut88 Quote
prodil89 Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 mda la asta se pricep "hackerii 1337" din romania la phising si nici macar la aia nu se pricep bine.......... Quote
Nytro Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Am si eu un astfel de amic, numai ca el nu cred ca stie ce e ala scam. Keylogger i-am aratat ce e, am testat Digitalul meu. Se crede hacker, chiar daca i-am demonstrat de multe ori ca e ratat. A, Linux-ul pentru el e antivirus. Quote
cla1992 Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Am si eu un astfel de amic, numai ca el nu cred ca stie ce e ala scam. Keylogger i-am aratat ce e, am testat Digitalul meu. Se crede hacker, chiar daca i-am demonstrat de multe ori ca e ratat. A, Linux-ul pentru el e antivirus.Ce belea e prietenul asta al tau, auzi la el Linux e un Äntivirus , asta chiar m-a amuzat. :cool: Quote
daatdraqq Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Am eu un amic care a aflat dupa 2 ani de cand si-a pus internet ,ca internetul inseamna si altceva inafara de odc .De fapt odc nici nu e internet .Pur si simplu a crezut ca odc-ul e tot .Am descoperit asta cand intr-o discutie telefonica l-am pus sa descarce teamviewer in ideea sa-i fac ceva la pc .Apoi a urmat o saptamana de explicatii ,pur si simplu nu intelegea ...penibil .Sunt oameni care nu au avut de'aface cu pc-ul decat la varste mai inaintate ,nu la 3-4 ani cum sunt copiii in ziua de azi, ...si nici nu i-a interesat .Asta e ,fiecare cu hobby-ul lui Quote
Kestor Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Am un amic care inca mai crede ca internetul e un icon mic din coltul ecranului care iti da o adresa. Nu foloseste la nimic, dar esti mai smecher. D-aia platesti.Ah, si sa nu uitam faimosul mesengiar.@daatdraqq: pai si odc-ul cum l-a luat? Tot cu browserul trebuie descarcat... Quote
prodil89 Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 EHM....nu stiu ce sa zic da deja incepe sa-mi miroasa cu "amici" astia ai vostrii[a nu se lua ca spam ^^] Quote
daatdraqq Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 : pai si odc-ul cum l-a luat? Tot cu browserul trebuie descarcat...Odc-ul i l-au instalat cei de la internet , cand l-au cablat si i-au facut si setarile .El pur si simplu timp de 2 ani nu a umblat nicaieri in pc decat : deschidea odc - tragea un film - se uita la el ...si tot asa Pe de alta parte ..parca zic ca era mai bine sa nu-l luminez , m-a zapacit cu intrebarile de atunci Quote
Gonzalez Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Am un amic il cheama Google, e cel mai bun prieten.Obositoare sunt topicurile astea. -Gonzalez Quote
Kestor Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Am un amic il cheama Google, e cel mai bun prieten.Obositoare sunt topicurile astea. -GonzalezBun baiat Gogu asta. Stie sa vorbeasca toate limbile. Poate ne mai vedem toti trei la o bere... Quote