Jump to content
iulian_ionut88

Romania tara hackerilor

Recommended Posts

Posted

Am si eu un astfel de amic, numai ca el nu cred ca stie ce e ala scam. Keylogger i-am aratat ce e, am testat Digitalul meu. Se crede hacker, chiar daca i-am demonstrat de multe ori ca e ratat. A, Linux-ul pentru el e antivirus.

Posted
Am si eu un astfel de amic, numai ca el nu cred ca stie ce e ala scam. Keylogger i-am aratat ce e, am testat Digitalul meu. Se crede hacker, chiar daca i-am demonstrat de multe ori ca e ratat. A, Linux-ul pentru el e antivirus.

Ce belea e prietenul asta al tau, auzi la el Linux e un Äntivirus :o, asta chiar m-a amuzat. :)):cool:

Posted

Am eu un amic care a aflat dupa 2 ani de cand si-a pus internet ,ca internetul inseamna si altceva inafara de odc :)) .De fapt odc nici nu e internet :)) .Pur si simplu a crezut ca odc-ul e tot .Am descoperit asta cand intr-o discutie telefonica l-am pus sa descarce teamviewer in ideea sa-i fac ceva la pc .Apoi a urmat o saptamana de explicatii ,pur si simplu nu intelegea ...penibil :)) .Sunt oameni care nu au avut de'aface cu pc-ul decat la varste mai inaintate ,nu la 3-4 ani cum sunt copiii in ziua de azi, ...si nici nu i-a interesat .Asta e ,fiecare cu hobby-ul lui ;)

Posted

Am un amic care inca mai crede ca internetul e un icon mic din coltul ecranului care iti da o adresa. Nu foloseste la nimic, dar esti mai smecher. D-aia platesti.

Ah, si sa nu uitam faimosul mesengiar.

@daatdraqq: pai si odc-ul cum l-a luat? Tot cu browserul trebuie descarcat...

Posted
: pai si odc-ul cum l-a luat? Tot cu browserul trebuie descarcat...

Odc-ul i l-au instalat cei de la internet , cand l-au cablat si i-au facut si setarile .El pur si simplu timp de 2 ani nu a umblat nicaieri in pc decat : deschidea odc - tragea un film - se uita la el ...si tot asa :))

Pe de alta parte ..parca zic ca era mai bine sa nu-l luminez , m-a zapacit cu intrebarile de atunci :))

Posted
Am un amic il cheama Google, e cel mai bun prieten.

Obositoare sunt topicurile astea.

-Gonzalez

Bun baiat Gogu asta. Stie sa vorbeasca toate limbile. Poate ne mai vedem toti trei la o bere...