ciresariicosmin Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 SalutareAm stat si m-am gandit cu team vieweru' asta ..deodata ce iti da id si pass ai acces la tot calc ..Oare exista vrun program odata ce tia dat id si passu de la team viewer tu sa intri si chiar daca ala da close la team viewer tu tot sa mai fii in calc lui Exista :rolleyes: Quote
Fitty Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Sa zicem ca poti face un TeamViewer bindat cu un stealer, ceva, asta e realizabil.Dar sa continue conexiunea dupa ce serverul (exe-ul) s-a inchis...astea sunt vise, numai sa faci cumva ca dupa ce omul da close la program, acesta sa nu se inchida, sa ruleze in fundal, in continuare.Daca am avea codul sursa al aplicatiei... Quote
loki Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 o idee simpla ar fi stergerea iconului cu un hex editor (ceva blank), apoi fara sa vada omu upload la exe1 langa celalalt original, modificarea in msconfig sa faca startup de pe celalalt si restart. Da asa va avea impresia ca i s-a stricat teamviewer. Merge mai bine cand ii instalezi cuiva care nu foloseste.Oricum teamviewer lasa mesaje ca e conectat cineva si victima va sti. La joaca preferam VNC dar ala cere IP. Quote
Fitty Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Mai sunt solutii din astea care merg si behind router, stiti voi...third server bullshit. Ammyy e unul din ele si mi se pare ca e cu command line Quote
HackKing Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 mai bine folosesti direct prorat. Quote