Jester Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ieri a fost 1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei (nu ca nu ati stii ) - o buna ocazie ca sa imi "lansez" si eu blogul. probabil eu. Criticile si sugestiile sunt binevenite Quote
DeDu Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 imi place blogul .. mai adauga si tu ceva imagini pe acolo In culorile sun bune..Bravo Quote
Jester Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 nice name. continut de rahat.Probabil Nu cred ca exista vreun blog care sa multumeasca pe toata lumea cu continutul lui si atunci exista o alternativa: daca nu reusesti sa ii multumesti pe toti cu continutul blogului tau, incerci sa te multumesti pe tine, ca si propietar al blogului.Corect? Quote
Fitty Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 nice name. continut de rahat.Indeed. "Hi5 strica pozele?" nu e chiar ce se discuta pe RST. Quote
DLD Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Jester, de unde esti tu?? Esti cel de la afa sau o coincidenta de nume ? Quote
Jester Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 Indeed. "Hi5 strica pozele?" nu e chiar ce se discuta pe RST.Intr-adevar, dar am postat la sectiunea bloguri. Nu am vazut nicaieri specificat faptul ca doar blogurile cu continut legat se securitatea online ar avea voie sa apara in aceasta sectiune.Jester, de unde esti tu?? Esti cel de la afa sau o coincidenta de nume ?Nu, nu am nicio legatura cu afa. Pur si simplu o coincidenta de nume.Totusi, ce e afa? Quote
loki Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 nu, nu se cer bloguri cu continut securitate online.Insa te-ai laudat prea repede cu el si de aia esti luat in ras. Trebuia sa fi asteptat sa ajungi la primul articol care ti se pare bomba, asa momentan suna a "pot sa continui?". Grafica imi place, astept continut. Stai mai mult pe un articol. Quote