Lunatic Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 filmuletu asta nu m-a facut nici sa zambesc... si 'Basescu' ala e un ratat care sufera de sindromul tourette si cauta atentie... trist.Am pierdut 6 minute degeaba, din cauza ta Quote
Nytro Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Nu am stat sa vad videoclipul pentru ca nu il suport pe Mircea Badea. In plus e doar un alt "Antenist", ce ar putea sa zica? Toti invitatii de la Antena 3 si Realitatea sunt de la PSD si asa mai departe. Sa nu uitam de momentul in care o moderatoare a unei emisiuni pe Realitatea, vorbind in direct cu Vantu la propria televiziune, l-a intrebat de ce a afirmat in presa ca am avut o conducere cretina, iar dumnealui a raspuns ca tocmai i-a scazut salariul la jumatate. Cred "antenistii" si "realitistii" fac ce fac de frica, sa isi pastreze slujbele. Quote
ZeroCold Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 E trucat 101%, uitativa ce hd se vede TVu si utativa la fata lu badea.....nare fata de tv ca ala , si in + din cand in cand imaginea din tv se ridica putin .badea=ratatbasescu=ratat+ Quote
N-W-A Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 lol, logic ca e trucat.+ e un cacat facut de un no life loser cu glume basite in el. patetic. Quote
michee Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 mi se pare descalificant ptr admiratorii lui Base.... Quote