Jump to content
ben20

Pc to TV

Recommended Posts

Ai nevoie de un cabu din asta:

Intr-o parte are 7 pini(pentru placa video) si in partea opusa 4 pini(pentru TV).

Lot=10%20SVHS%20S-Video%20Super%20VHS%204pin%20M%20to%20M%20PS,2%20Cable.bmp

Un capat sa vina in placa video si un capat in TV. Apoi Deschizi TV-ul si imediat calculatorul (monitorul cred ca trebuie sa fie scos). Apesi pe telecomanda si dai pe AV (o sa para ca e AV1 )dar,daca nu e asta, mai apesi odata pe AV si apare AV25, si daca nici asa nu il gaseste mai apesi odata pe AV si astepti sa vezi daca apare ceva. La mine e ultimul AV (acuma depinde si de TV)

Edited by cla1992
Link to comment
Share on other sites

in mod normal cand apesi pe av daca ai la telecomanda tv-ul trece pe ... av apasari succesive pe av comute pe rand toate intrarile de semnal ce le are tv.av1 av2 compsite pc etc.

alta varianta e cand apesi pe av apare un submeniu din care selectezi tu ce vrei.

la unele poate nu e av ci input notat pe telecomanda sau un dreptunchi cu o sageata spre el.

Link to comment
Share on other sites

Am input am selectat Input 1 respectiv 2 si mi a dat no signal tv meu e un LG FLAT adica lcd dar sigur merge asa direct input ? am vazut undeva VGA transformer sau ceva de genu bagai intai in aia aia si pe urma in tv dar ma gandesc daca merge cu un simplu cablu sa nu mearga direct cu cablu de vga ?

Link to comment
Share on other sites

erm

citeste comentariile de pe aici: Televizor LCD LG 20 LS1R 20ls1r

am dat google dupa LG 20LS1R RGB Incearca si tu ca m-am oprit la primul link.

se pare ca e o mufa de service (pe unde m-am oprit cu cititu) da poti da google mai departe. Userii sugereaza sa treci pe alte mufe da nu e ceea ce vrei.

Nu stiu de adaptoare RGB (iesire video monitor) - TV dar raman la ideea sa intrebi pe la vreo firma despre un cablu RGB->video daca exista sau nu. Daca aveai o a doua iesire la placa video iti puteam sugera un adaptor.

Link to comment
Share on other sites

recomand mai degraba o placa video suparata de gamer pro, ultimul racnet. Nvidia mai degraba. Si ai tot ce iti trebe pentru TV. RCA, SVHS, Euroscart daca vrei cu un micut adaptor... tot ce vrea televizorul. Si te bucuri si de joace.

conecteaza teveul repede cat o ai in garantie ca sa o poti schimba, eu mi-am ars una cand am incercat prima data, apoi mi-am facut impamantare da nu stiu daca asta a fost motivul sau purul ghinion - am bagat 10 metri de cablu video si nu a mai pornit.

De TV Tunner te plictisesti repede, ce poti face cu el decat sa ai un televizor in plus pe monitor, sau o intrare de webcam pentru o camera fotodigitala? (tvtunneru nu are iesire video ci intrari, nu e ce cauti)

Link to comment
Share on other sites

ea are operating mode - single display si primary device - monitor dar doar atata si daca le bag in TV probabil ca se schimba optiunile da cine vede ca nu mai ruleaza nici monitoru deci mai bine imi iau o placa video la 1 mil si gata :) ca sunt destul de bune 256 rami perfect

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...