Jump to content

gabiz_ro

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gabiz_ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Din pacate nu ma e. O mai are cineva? Am gasit,daca mai are cineva nevoie http://www.filesonic.com/file/23563307/9781931769600.7z
  2. N-am fost in SUA si nu stiu legile de pe acolo dar vad un numar in fata si altul in spate. Melodia e jalnica,ceva acorduri arabesti parca,nimic sa reprezinte ceva semnificativ.
  3. 0:10 ele sunt placi bune (Realtek HD) 1:54 ele sunt foarte proaste te refereai tot la placi sau la acele setari de ambianta?
  4. Cel mai greu pt mine a fost SGA l-am vazut pe apucate cand era pana m-am decis sa-l iau de pe torente si o saptamana doar atlantis am vazut Universe e cam prea labareala,fara actiune,fara feeling,bine macar ca la ultimile episoade ne-au iertat cu acea perioada de muzica.Daca ascult sau vreau sa ascult o melodie,ascult muzica,nu ma uit la un episod sa ascult o melodie. Potential au dar cred ca e criza si la ei (de idei) ca mergea ceva facut super la o adica. Vom vedea pe 28-09 parca ce va urma,dar mi-e teama ca o sa fie iar o lalaiala de 2 banuti. Apropo pt cei ce a-ti urmarit atlantis,nu a ramas cumva in ... aer? SG1 au mai facut 2 filme sa dreaga situatia dar Atlantis? vorba noastra,a ramas ca-n tren .
  5. Si gata sezonul I pana in septembrie (cred ca uit de serial pana atunci) a ramas totul in aer,sau la mama dracului in spatiu.
  6. Nu prea vad rostul sa puna un HDD intr-un copiator. Decat daca voiau altceva insa atunci astea nu ajungeau in presa. Le puteau face,daca unele copii necesita mult spatiu de stocare temporara cu hdd,apoi sa se asigure ca odata operatiunea incheiata se sterg toate datele de pe disk. Oricum, nu prea a fost bine pentru firma producatoare atunci cand s-a aflat asta. Oricum spuneau ca 60% dintre americani nu stiau ca se stocheaza imaginile pe un HDD,asta e bine inseamna ca aproape jumatate stiau.
  7. Ep 11 A revenit dr.Rush cu ajutorul unor insecte bipede
  8. Chiar ma gandeam daca sa mai dau un replay pe acest thread. E plin internetul de astfel de "tutoriale" chiar si in limba romana,tot ce difera sunt cele trei caractere ce le trimite catre display prin int 10. Asa si 0xAA55 nu trebuie sa fie la sfarsit ci la inceput. Dar asa traduce gogu,cu unele greseli si functia c/p le propaga.
  9. Poate ma ajuti putin pe mine cu ceva explicatii si indrumari,daca ai rabdare. Nu ca sunt incepator,sunt chiar necunoscator. Ce vreau sa fac: La un laptop cu ICH7 ce suporta SATA,are hdd sata dar merge pe compatibil mode (din bios nu se poate face nimic,nici vorba de updateuri de la Dell) vreau sa schimb modul de lucru prin modificarea registrilor PCI sa inserez codul pentru asa ceva intr-un PCI option rom in bios. Am tot citit si urmarit dar unele lucruri nu prea le-am inteles cred. Pana aici nu stiu daca e relevant ceea ce am spus. Controlerul din chipset se schimba in functie de valoarea byte de la offsetul 90. La mine acea valoare e 02 si pentru a trece in sata-ahci mode ar trebui sa fie 40. Acum nu stiu cum se scrie asta,am inteles ca se poate scrie ca byte sau ca word. Ca byte nu am reusit sa fac nimic asa ca am incercat sa scriu ca word valoare respectiva.Oarecum am reusit dar nu in totalitate. De la offsetul 90 la 93 (de fapt e 93:92:91:90 ) am urmatorul word 00150002 asta e valoarea initiala programata de bios. Am folosit pentru a o rescrie asta mov eax,08000fa90h mov ebx,010150040h mov dx,0CF8h out dx,eax mov dx,0CFCh in eax,dx and eax,0FFFFFFFFh or eax,ebx out dx,eax probabil din cauza ca am folosit " and eax,0FFFFFFFFh " rezultatul e 10150042 in loc de 10150040 cat am scris eu , de scris a scris pentru ca fara acel rom in bios am 00150002 Daca incerc cum poate ar trebui " and eax,00FFFFF00h atunci dupa prima imagine cu biosul laptopul ramane blocat cu un cursor in partea stanga sus ce clipeste. Orice sfat informatie e binevenita. Raspunsuri cu invata asm ... am mai primit,dar probabil o sa treaca mult timp pana o sa reusesc de unul singur. Acest lucru este posibil,sa activezi sata chiar daca biosul nu o face. In mare sunt 2 variante: Un MBR cu un patch ce face el asta (scrie 40 la offsetul 90) din pacate la Dell nu merge (l-am probat) probabil trebuie facute mai multe modificari in PCI space sau in linux printr-un patch si recompilare a ... unul modul presupun pci.c ce face modificarile necesare in functie de device id ,asta ar merge (e raportat ca functional si pe Dell cu acelasi hardware ca al meu)
  10. Dar inainte de asta poate "norocosul ghinionist" va incerca si un blind flash sau recovery,poate bootblock nu a fost sters sau afectat. Pentru mai multe informatii cautati bootblock recovery.
  11. vedem in aprilie abia,din pacate.
  12. sunt telefoane ce nu pot fi ascultate,dar scumpe rau
  13. nu ai semnal de la operatorul la care ai respectiva cartela sim. apelul de urgenta e preluat de orice retea,daca poti efectua un apel de urgenta inseamna ca e semnal totusi.
  14. gabiz_ro

    Pc to TV

    in mod normal cand apesi pe av daca ai la telecomanda tv-ul trece pe ... av apasari succesive pe av comute pe rand toate intrarile de semnal ce le are tv.av1 av2 compsite pc etc. alta varianta e cand apesi pe av apare un submeniu din care selectezi tu ce vrei. la unele poate nu e av ci input notat pe telecomanda sau un dreptunchi cu o sageata spre el.
×
×
  • Create New...