CODEX Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Caut 1 - 2 perosane care sa se ocupe de un blog adica :Bautori.comCe trebuie sa faca ? - Sa caute sa puna in fiecare zi macar o poza , o stire , un banc filmulet sau ceva material care sa contina betivi . - Siteul e inca la inceput dar o sa ia amploare ..inca tema nu am terminato mai am de lucru putin la structura blogului Quote
Mircea88 Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Eu zic sa te axezi pe poze si filmulete (gen pitzi) ca sa ai multi vizitatori. Lumea e plictisita sa stea sa citeasca un banc, etc. Plus ca sunt destule site-uri pe categorii de bancuri. Quote
Marian Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Ma bag eu. Am un filmulet cu mine facut aseara dupa ce am fumat iarba si am baut niste vin. Radeam ca prostu. Nu imi este rusine sa il fac public ) Quote
skipper Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 imi place cum gandesti marian ) loool Quote
AlStar Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Ma bag eu. Am un filmulet cu mine facut aseara dupa ce am fumat iarba si am baut niste vin. Radeam ca prostu. Nu imi este rusine sa il fac public )Atunci e posibil sa fii inca sub influenta lor Quote
Marian Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Am fumat acum o zi Scank iar azi am tras Verde.Niciodata in viata mea nu mai pun mana pe asa ceva! Quote
CODEX Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 Marian si hozarares trimte--ti mi un PM sau un mail la codexcs@gmail.comcu un user si parola . Quote