in_right Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 (edited) http://www.scribd.com/doc/10328127/Citire-si-Invatare-Rapida Edited January 25, 2010 by in_right Quote
Nytro Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Da, interesant, am si eu o carte despre invatat rapid, dar sunt cam multe prostii prin ea. Cica sa ai o fata de masa galbena pe birou sau mai stiu eu ce... Nu am citit-o pe toata si nu o voi citi prea curand. Quote
DLD Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 E vorba de culori calde, reci ,etc...Intra intr-o camera in care sa ai numiai spirale colorate pe pereti, dungi de diferite culori si sa incerci sa citesti/inveti !? Sau incearca sa ai fereastra in partea dreapta atunci cand citesti si sa incerci pe urma cu fereastra in partea stanga (o sa observi ca atunci cand ai fereastra in partea dreapta o sa iti oboseasca ochii rau de tot si o sa te cam doara capul ) Quote
in_right Posted January 25, 2010 Author Report Posted January 25, 2010 In plus trebuie sa ai un fundal sonor potrivit.De exemplu SuperLearning Baroque Music-Memory & Concentration - Trilulilu Audio Muzica. Quote