zolidznake Posted August 20, 2006 Report Posted August 20, 2006 http://rapidshare.de/files/30050248/my_first_R.A.T.wmvcautati visual basic ...si la lucru cu voi! Quote
Cristtyan Posted August 20, 2006 Report Posted August 20, 2006 superb tutorial ...am facut si eu un mini troian exact ca acela.. super interesantacum tre sa caut niste surse de troieni in vb sa fac un troian mai complexse ofera cineva cu niste surse?? Quote
nos Posted August 20, 2006 Report Posted August 20, 2006 hmmm.....da super dar eu nu vreau numai mesaje vreau sa fac ceva mai complicat sai vad hardu....si sa il bag in startup.... Quote
zolidznake Posted August 20, 2006 Author Report Posted August 20, 2006 poti sa faci si asta depinde de ce posibilitati itzi ofera si trojanul ...plus ca nu e greu ...daca cunosti cum functioneaza un trojan mai exact...e k un config de boti de mirc...nimic mai greu .. Quote
djradu Posted August 20, 2006 Report Posted August 20, 2006 Extrem de folositor !!! merci ai o ghinda de la mine Quote
Cristtyan Posted August 20, 2006 Report Posted August 20, 2006 nu trebuie sa fiti experti in visual basic pt a face un troian ..puteti prelua functii din troienii open source pt a va face propriul troian nedetectabil uitati aici niste link-uri cu surse de troieni in visual basic:http://opensc.ws/forumdisplay.php?f=18http://trojanfrance.com/index.php?dir=Sources/VB/ Quote
zolidznake Posted August 20, 2006 Author Report Posted August 20, 2006 eu acum lucrez la un trojan simpatic pe care il voi face public cam in vreo luna sau 2 ...bineinteles dupa ce il voi prezenta membrilor RST...troianu va actiona si k un vierme , se va "imprastia" singur ... si va exista un email unde va trimite ip-urile fraierilor... ...bine inteles cu user si pass aleatoriu .. Quote
zbeng Posted August 20, 2006 Report Posted August 20, 2006 zolidznake cred ca o sa facem un calendar si sa numaram zilele care lipsesc:)) Quote
crystygye Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 un post de nota 10!!Cristtyan la prorat 1.8 ai?------------si cum fac sursa unui troian nededectabila?ce pot schimba? ca acolo vad ca nu zice Quote
Sad_Dreamer Posted September 1, 2006 Report Posted September 1, 2006 de acord cu shoker...antivirushii detecteaza troienii/virushii dupa "bucati" de cod sursa...si daca ati copiat ce nu trebuia...vati chinuit degeaba 1 Quote
BloodyMary Posted September 18, 2006 Report Posted September 18, 2006 mersi. ne apucam de treaba. Quote
danny03 Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 salut sunt incepator va rog ajutati-ma si pe mine cum fac si eu un trojan pe placul meu...ce program i-mi trebuie......da-timi si mie un tutorial ce va va rog Quote
yceman Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 salut sunt incepator va rog ajutati-ma si pe mine cum fac si eu un trojan pe placul meu...ce program i-mi trebuie......da-timi si mie un tutorial ce va va rognoi nu stim care e placul tau si daca citesti mai sus se explica ce ai nevoie si cum poti sa faci un trojansau varianta 2 ai nevoie de o schita, cuie, lemne, niste lipici, etcsi daca te uiti mai sus uita-te si la data cand s-a postat ultima data: in cazul de fata 2006.& poti folosii prorat sa faci un trojan rapid dar va fi detectat de orice antivirus Quote
nicku92gm Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Download not availablePoate sa il urce cineva pe alt site?Multumesc anticipat! Quote
danny03 Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 asi dori sa fac un trojan nedectetabil..care sa trimita pe mail toate datele uni pc si inca un trojan de tip remote care sa am accest in total la un pc aflat la distanta cam ce program i-mi trebuie pentru a crea acesti virusi...inafara de prorat Quote
BoysIIMen Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Multumesc +1 Sa stii ca mia prins bine. Quote
mike_vio Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 asi dori sa fac un trojan nedectetabil..care sa trimita pe mail toate datele uni pc si inca un trojan de tip remote care sa am accest in total la un pc aflat la distanta cam ce program i-mi trebuie pentru a crea acesti virusi...inafara de proratCam multe vrei, da un search aici, pe goagal sau youtube si gasesti surse cu nemiluita. Program nu e unul anume se poate folosi vb, c++, delphi, python, autoit,.. depinde ce afinitati ai. La final il urci pe virustotal sa-l testezi daca e detectabil. Spor.uite o sursa de inspiratie: http://rstcenter.com/forum/33534-primul-meu-troian.rst Quote
jigsy18 Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Voi sunteti chiori nu vedeti ca ati inviat un topic mort .Si pe deasupra mai si semnalizati Quote