paxnWo Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 •°o.O Ä2hËäD: .: iar da lumea in minePax Nwo: de ce•°o.O Ä2hËäD: .: (xss here)•°o.O Ä2hËäD: .: in caz ca aveai nevoie de xss•°o.O Ä2hËäD: .: •°o.O Ä2hËäD: .: e cineva care isi doreste mailu meu multPax Nwo: de ce nu dormi•°o.O Ä2hËäD: .: ca astept xss`uri Pax Nwo: eu sunt mamaPax Nwo: baiatu face nani•°o.O Ä2hËäD: .: doamna, baiatul vostru isi bate joc de noi, isi baga pietre in cur cand vine sa se intalneasca cu noi•°o.O Ä2hËäD: .: pe toti ne dor pulile...Pax Nwo: pai si voi sunteti din aia practicanti?•°o.O Ä2hËäD: .: nu, noi doar prestam•°o.O Ä2hËäD: .: mai luam si bani pe deasupraPax Nwo: si primiti multi?•°o.O Ä2hËäD: .: depinde•°o.O Ä2hËäD: .: in cazul lu` pax, cand vine alocatia o imparte pe toataPax Nwo: in functie de?Pax Nwo: dupa poza as zice ca esti mai degraba fetita in ecuatia in discutie•°o.O Ä2hËäD: .: Doamna, lasati-o naibii de treaba ca dau cu ignore dupa dumneavoastra !Pax Nwo: ba fgm ai vorbit cu mamaPax Nwo: in mmPax Nwo: merci de xssahead, ti-a dat maxim mama ) 1 Quote
MadaLin Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 lol bun asta da cum zice si alstar chiar era maica-ta la PC ? Quote
demon_zone Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 ba, o mama asa, mai rarMuihahha Quote
blech Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 genial.... e cool mata... as vrea si eu o mama hi-tech asa ca a ta Quote
AhEaD Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Pax Nwo: stii ca aseara ai vorbitPax Nwo: cu mama ?Pax Nwo: •°o.O Ä2hËäD: .: jura-te ca era ma-taPax Nwo: ma jurPax Nwo: am facutPax Nwo: post pe rstPax Nwo: •°o.O Ä2hËäD: .: si eu i-am zis ca iti bagi pietricele in cur•°o.O Ä2hËäD: .: da linkPax Nwo: ))Pax Nwo: daPax Nwo: m-a intreb atPax Nwo: daca sunt poponarPax Nwo: ca asa zic prietenii mei pe netPax Nwo is typing...Pax Nwo: fgmUPDATE: cine a dat cu xss`u in mine m-a ars - felicitari !Gratzie windows 7 Quote
Vlachs Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 plm sa nu va luati de femeia mea, pax ar trebui sa incepi sa imi zici tata Quote