zerro absolut Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Luati probati si spuneti-mi ce modificari ar fi bine venite!multumescDownload here Quote
Krisler12 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Mai intai pune un screenshoot sa vedem si noi ce ai facut tu acolo ca dupa cum arata un program de cele mai multe ori iti dai seama si daca e bun de ceva sau nu . Quote
Paul4games Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Il testez eu dar sper sa nu fie backdoored si este FUD? baga ceva informati ce browsere suporta?e si crypter,binder,cloner?ceva acolo sa inteleaga lumea de ce e vorba Quote
Paul4games Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Vezi ca imi detecteaza avastu stealeru tau ca virus Quote
Paul4games Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 E backdoored lume nu il downloadati, l-am testat pe mine (nu mi-ai furat nimic stai linistit si daca erai baiat destept il cryptai calumea sa nu il mai detecteze antivirusi,ii schimbai icoana si il bindai cu un stealer adevarat si era gata totu frumos;)) Quote
vizitatoru123 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Sincer eu i-as da ban pentru chestii de genul. Quote
Paul4games Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Normal ce sai faci o incercat sa ne fure logurile:)) si de la mine stai calm ca nai furat nimic Quote
Bebe1911 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Sincer eu i-as da ban pentru chestii de genul.eu cred ca fac posturi numai pe comentariile tale tampite... esti tu admin sa spui ca i-ai da ban? vorbesti mult si prost Quote
vizitatoru123 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 eu cred ca fac posturi numai pe comentariile tale tampite... esti tu admin sa spui ca i-ai da ban? vorbesti mult si prost hmmmm interesanta afirmatie, de ce ti se pare ca vorbesc prost ? Quote
jiji Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 (edited) retards...nici nu ma mai uit la posturi daca sunt aproape de 0..nu ca eu as avea mai multe dar cel putin nu dau link la virusi. Edited February 6, 2010 by jiji Quote
Paul4games Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 eu cred ca fac posturi numai pe comentariile tale tampite... esti tu admin sa spui ca i-ai da ban? vorbesti mult si prost Da tu ce iai face dupa ce iti da un stealer si iti fura toate logurile?(mie nu mi-o furat nimic ca mi-am sters toate cookiurile si am pus parola pe mozzila). Quote