Jump to content

jiji

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jiji

  1. functioneaza fara prb in Romania si e mai bun decat Kagberski
  2. Super tare, as vrea si eu un cont . Multumesc
  3. jiji

    Ctrl + v

    contagio: Black Hat USA 2010 (Las Vegas) Materials daca citeam mai devreme era porhub
  4. super tare linkul....
  5. jiji

    [RST] Meeting

    mai bine stati dreacu in banca voastra cu meetingurile..sau nu le mai faceti publice. Nu de alta dar procentual sunt mai multi retardati sunt paici. Parca si vad un retard cu o cerere de aia stupida : vreau sa fack si eu un hack lu unu si nu stiu cum.
  6. buna treaba.. daca stie careva cat coasta si de unde as fi recunoscator.
  7. jiji

    Urmarire...

    cumpara-ti un router si lasa-l neprotejat ... Ma gandeam si eu la faza asta dar nu cred ca ajuta f mult, le dai doar un pic de lucru. Oricum e f greu de dovedit daca nu epatezi cu masini de lux si alte chestii. Cred ca este o farsa totusi.
  8. jiji

    milworm

    acu a murit saracu"
  9. depinde ce informatie ai cerut..Nu cred ca o sa iti trimita reply la un mail oarecare daca nu este ceva mai oficial. Incearca sa trimiti ceva de genul : mail legat de protectia plajelor sau ceva de mediu.
  10. f interesant pdf-ul..nici pe torente nu se gaseste nto( For an eval of the software and pricing, please email sales@ntobjectives.com).
  11. stapanul retarzilor..chef retard
  12. daca te increzi doar in antivirus si ai cont si aici...
  13. retards...nici nu ma mai uit la posturi daca sunt aproape de 0..nu ca eu as avea mai multe dar cel putin nu dau link la virusi.
  14. am primit si eu unul numai ca era cu Matei nu cu Eugen.Pe 10 ian 18:40 Incercasem un reply la mesaj si nu mergea. http://beheader69.wordpress.com/2010/01/14/0764464603/
  15. Virus: TR/Dropper.Gen2 Date discovered: 07/10/2009 Type: Trojan Subtype: Dropper In the wild: Yes Reported Infections: Low Distribution Potential: Low Damage Potential: Low Static file: No Engine version: 7.09.01.35
  16. si de : COMDLG32.OCX MSWINSCK.OCX le aveti aici : http://dl.transfer.ro/ocx-Transfer_RO-17Jan-6276e7.rar
  17. MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
  18. pacat ca pune la sfarsit "this is a joke".Oricum e super tare, faci un mail sa para super original.Poti sa adaugi la sfasit scris cu alb niste linii ceva sa nu se vada "this is a joke"
  19. sper sa nu atraga stolul de ciori asupra lui. F tare man.
×
×
  • Create New...