Jump to content
SympleBoy22

My old sig's

Recommended Posts

Posted

te pricepi la grafica de jocuri sau ai copiat fetele de pe net?

nu de alta dar stiu cateva firme care cauta graficieni talentati, iar daca tu ai desenat fetele alea si daca din intamplare mai stii si flash iti pot face niste recomandari daca vrei sa te angajezi ca grafician de jocuri

Posted

pacat... nu stii ce cerere mare e de graficieni si programatori de jocuri... e lipsa de graficieni buni si cererea e mare (desigur ca si salariile incep de la 1000 euro in sus pentru un profesionist...)

Posted
Le-am facut in timp.Cand aveam chef,stateam 2-3 ore pe Photoshop.Mai am si altele dar nu asa reusite.In continuare ma bazez pe Web Stuff,layout's,butoane,etc.

SympleBoy daca ai timp sau te plictisesti poti sa imi faci si mie una ? :D ceva cu dragonul ala de la Backtrack :) sau na orice nu neaparat backtrack .

Posted

@sick:Am încercat s? fac semn?tura aia dar pur ?i simplu nu se integreaz? nimic,nu iese nimic dat fiind c? este un render simplu.Nu-i g?sesc locul,culorile ?i efectele.Dac? alegi alt? tem? sau ceva random î?i fac cu mare pl?cere.

Posted
@sick:Am încercat s? fac semn?tura aia dar pur ?i simplu nu se integreaz? nimic,nu iese nimic dat fiind c? este un render simplu.Nu-i g?sesc locul,culorile ?i efectele.Dac? alegi alt? tem? sau ceva random î?i fac cu mare pl?cere.

Fa una random daca nu iti iese asta, nu e problema :D