al3x4ndru Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 (edited) Vreau sa aflu ip-ul pe care il foloseste primaria din comuna corbu judet constanta!Le-am trimis mail cu readnotify.com dar nu l-au deschis inca!Cum sa fac? Edited February 8, 2010 by al3x4ndru Quote
DarkIceee Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Te intereseaza un ip anume sau clasa alocata primariei , iti dai seama la cate calculatoare au ca sunt sute de ip`uri acolo , acuma depinde la cine ai tu noroc sa deschida mailu ala . Pagina primariei vezi si tu un pic poate e doar domeniu cumaprat si hosting au ei vre-un server printr-o debara si acolo sa hosteze ei situl . Bafta Quote
al3x4ndru Posted February 8, 2010 Author Report Posted February 8, 2010 Primaria corbu are multe camere de supraveghere raspandite prin sat... De asta ma intereseaza sa aflu ip-urile pe care le foloseste! Quote
jiji Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 depinde ce informatie ai cerut..Nu cred ca o sa iti trimita reply la un mail oarecare daca nu este ceva mai oficial. Incearca sa trimiti ceva de genul : mail legat de protectia plajelor sau ceva de mediu. Quote
DarkIceee Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Daca au camere inseamna ca au un server local , probabil in primarie undeva ma gandesc eu , incearca sa afli ip`u sitului lor oficial , da un trace si vezi pe unde merge poate afli ceva Quote
al3x4ndru Posted February 8, 2010 Author Report Posted February 8, 2010 site-ul este hostat la vodafone si nu a mai fost updatat din 2006 .O sa le fac o vizita... Quote