Vlachs Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 vand domeniu poker-house.net, e valabil 1 an, pret 8 eurodaca vreti dati mail la benny.loppa @ gmail . com Quote
gamer Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 suna tentant, dar pe langa domeniu mai trebe si un script bunicel de poker online Quote
neost Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Din cate am vazut pe alte forumuri,e tepar cred ca a dat cel putin 5 tepe cu domeniul asta. Quote
denjacker Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 stai linistit ca nu e benny tepar .. poti sa dai un exemplu din cele 5 ? Quote
benny_l0ppa Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Din cate am vazut pe alte forumuri,e tepar cred ca a dat cel putin 5 tepe cu domeniul asta.wtf, bai tu esti normal, de unde si pana unde sunt eu tepar, am avut noi vrun contact pana acum si nu stiu eu, ti-am tras eu teapa tie vreo data sau ceva, da si mie linkurile unde am mai vandut eu domeniul astacred ca te-ai trezit si tu sa postezi aiurea ca sa mai iti adaugi un post Quote
Mish Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatzepareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) Quote
Vlachs Posted February 22, 2010 Author Report Posted February 22, 2010 bai stergeti posturile de la ratati si lasati doar post-ul meu, va rog eu frumos, ce vina am eu ca neost e un idiot jegos care posteaza aiurea aici(cred ca am voie sa il fac asa dupa ce i-am trimis un pm sa imi explice de ce a zis asta, lasati doar primul post va rog eu mult Quote