Jump to content

benny_l0ppa

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

benny_l0ppa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut, sunt ElChief(benny), staff-ul poate sa confirme asta(am email-ul cu sarmaua.. pe celalalt cont). Nu inteleg de ce nu puteti continua ca o comunitate de info security & programming ci nu ca una cancan, spun cancan pentru ca sunteti mult prea ocupati cu zvonuri si minciuni, cand spun zvonuri si minciuni ma refer la mine/tex si tot asa. Ati lansat zeci de zvonuri legate de mine, ca m-am retras pentru ca stiam ca o sa fie arestati baietii, ca sunt politist, ca eu i-am dat in gat si tot asa...sunt niste aberatii stupide, nu vad legaturile care le vedeti voi, de ce nu va vedeti de treaba voastra si gata. Legat de tex, omul a fost intodeauna corect cu toti cei de pe forum, de ce lansati zvonuri aiurea despre el, pe forum toti il vorbiti frumos si pe la spate sunteti niste curve, ar trebui sa ii aratati respect si sa incetati cu toate prostiile, mi se pare josnic ca ati ajuns sa spuneti lucrurile care le spuneti despre el.... Rusine sa va fie, ma refer la cei din staff(RST si HackYard), parca era vorba de unitate si prietenie, aveti ceva sa imi spuneti...puteti sa imi spuneti pe privat(cei la care ma refer au posibilitatea sa ma contacteze pe mess)...nu sa ma vorbiti pe la spate aiurea. Asta e ultimul meu post pe rst si e tot ce am avut de spus. Sarbatori fericite.
  2. ce ratat prost, aceiasi gluma o spui, aceleasi injuraturi de cocalar cu tricou roz Deci in termeni stiintifici mama ta se numeste "stoarfa", ea fiind descrisa in cartile de specialitate ca o devoratoare, devoratoare de falus si coaie. Aceasta stoarfa care e ma-ta, zdreanta as putea-o numi ti-a dat nastere dupa ce sa futut cu cainii, deci tu ar trebui sa executi cand iti spun eu culcat, intelectul tau e limitat, un sfat pentru tipul cu nickname-uri de cocalar, gay, emo, gogosar, muist, cacat prost lasa-te de comentarii aiurea ca rowarez-ul o sa iti faca mama posta ce plm nu ai gasit alte nickname-uri (dezbracatu, paris89)
  3. nu e nevoie sa modifici nimic, doar pui prefixu altei tari
  4. e faza cu domeniile .ro valabile 1 luna -3 luni dupa care le inchide pentru neplata
  5. avem onoarea sa il vedem pe coko hacker
  6. ce sa vinzi, foloseste doar mail, stii cate loguri raman doar cand vizitezi macar 1 data un site ?
  7. presupun ca vrei sa il vinzi , ti-as da ....0 bani
  8. pax here; am si eu tricoae smechere: http://i50.tinypic.com/muv5ax.jpg [ fata ] http://i48.tinypic.com/9s9kyr.jpg [ spate | typo fmm ] cand mai pun mana pe bani fac un tricou cu : http://rowarez.org/rwbeta/misc/logo.gif arata marfa, nu ? o sa fac si concurs.
  9. cine vinde cu 100 de euro , omg, sunt private da sunt folosite de cativa dintre noi,, nu sunt de vanzare si nici publice nu prea o sa mai fie pentru ca nu stiti sa va purtati...
  10. wtf, bai tu esti normal, de unde si pana unde sunt eu tepar, am avut noi vrun contact pana acum si nu stiu eu, ti-am tras eu teapa tie vreo data sau ceva, da si mie linkurile unde am mai vandut eu domeniul asta cred ca te-ai trezit si tu sa postezi aiurea ca sa mai iti adaugi un post
×
×
  • Create New...