dragosdydy Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Am reusit sa fac si eu un detector de invisible pentru yahoo. Sper sa fie ok, mai ales ca ultima versiune de Y!Messenger cam face fite. Este facut in VB .NET 2008, deci pentru a-l rula aveti nevoie de .net Framework. Stiu ca exista o multime de programe de genul asta, dar eu sunt mandru ca am reusit! Am primit si un mic sfat de la Nytro, asa ca-i multumesc! Veti avea mai jos un screenshot de pe virustotal, unul din program si arhiva cu programul!Download Link: http://www.4shared.com/file/224191324/594658b/yahoodetector.html Quote
diablo2323 Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 dragutz...pacat ca sunt prea multe detectoare deja...desi eu nu sunt de acord cu asta...mai ales ca eu sunt mereu inv... ar fi ceva sa apara in dreptul numelui INVISIBLE ar fi mai usor de folosit Quote
dragosdydy Posted February 18, 2010 Author Report Posted February 18, 2010 Da, stiu ca sunt cam multe, dar a fost ceva...personal sa-i zic! A fost o provocare pentru mine! Si eu sunt in aceeasi situatie, 80% din timpul care il petrec logat pe Messenger sunt invisible. Si acum vroiam sa va spun ca am adaugat o optiune noua "Lista rapida" care va salva id-urile care le doriti, pentru a le verifica mai repede. ScreenshotLink Downloadhttp://www.4shared.com/file/224680028/96bde994/Y_Detector2.html Quote
CyberWolf08 Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Cum faci verificarea? Printr-un site de genu Yahoo invisible detector, yahoo scanner, real yahoo status sau verifici pachetele primite direct de pe serverul Yahoo.Daca prin metoda 2 ai putea sa imi dai si mie sursa...? Quote
dragosdydy Posted February 18, 2010 Author Report Posted February 18, 2010 Verificare o fac printr-un site de genul ala si e foarte naspa, daca siteul e down, programul meu e aproape useless . Nu am reusit prin metoda a doua, ma depaseste. Quote
tdxev Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Felicitari pentru program!Am incercat sa fac si eu un program de genul asta totul a fost ok pana la metoda de verificare daca este sau nu invisible M-am chinuit o zii sa aflu o metoda, si nici nu am mai gasit pe net un program gen (buddy spy *.exe) ca sa-l analizez pachetele trimise . (din cate am vazut totul tine de un pachet "picture update" dar m-am saturat de el deocamdata )ps. daca este dispus cineva sa-mi doneze spre a analiza un astfel de program sa-mi dea un pm Quote
dragosdydy Posted February 19, 2010 Author Report Posted February 19, 2010 Multumesc pentru aprecieri.Verificarea o faci pe baza unui site (gen ydetector.com) care la urma lui foloseste acea metoda de care spui tu, cu pachetele trimise. Quote
RIP Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 frumos ar fi sa poti verifica automat toata lista de id-uri salvate cum era si la budyspy sau cum draq ii zicea Quote
dragosdydy Posted February 19, 2010 Author Report Posted February 19, 2010 Da e o idee! O sa incerc sa vad ce pot face Quote
CyberWolf08 Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Are cumva vreo cineva o sursa sau o metoda explicata si functionala de afla daca un ID este invisible direct prin verificarea pachetelor de la yahoo? Asta de aici nu prea merge Paste2: Next Generation Pastebin - Viewing Paste 677516 Quote
Hassan Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 asta e bun . pentru a blinda ceva trojanuri , backdoor , botneturi . lol Quote
yo9gjx Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Exista ceva dar numai pentru Unix-like Gyachi In dreptul celor de pe invizibil scrie invisible Quote