nosferatu Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 ba futu-ti familia matii de lingau infect, de fatalau ratat , de imputitu dracu , uitate-n natia matii la posturile tale de pocnit, lingeami-ar toti membrii casei tale cateaua'n pizda.mai bagam un edit ca nu mi-a ajuns: ba futu-ti copilu matii , prafu s-aleaga de tine , sa faci leucemie si gastrita acuta .acu m-am calmat. Quote
DLD Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 Hahahhaha, misto filmele. Bv Neme.Ps: Mish, calmmmmm )) Quote
Guest Nemessis Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 Nu stiu daca ma va crede cineva dar era in pc-ul prietenei unuia dintre baieti. Prietena nefiind una dintre acele fete care apar in clip. Asa gagica sa tot ai Quote
vizitatoru123 Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 Nu stiu daca ma va crede cineva dar era in pc-ul prietenei unuia dintre baieti. Prietena nefiind una dintre acele fete care apar in clip. Asa gagica sa tot ai hahaha L-a trimis la munca. Quote
lafurat Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 Daca ar fi bune da nus bune deloc Quote