Jump to content
jackc47

Present u'r bord

Recommended Posts

Posted

ms cand pui maan pe el vine sa nul mai dai jos[ia sa ma laud si eu costa *** da lam luat cu 4€ de la niste ciorditori=))]

jacl cum merge mausu tau ca am intereseaza unu de ala

Posted

Kw3rln e beat :@ :@

Poza cu tastatura mea n-am gasit [probabil revin cu un edit]

[Tastatura]Description: E neagra are leduri :) si are si dinaia...cum ii zice ?! suport pt incheieturi

[Mausu']Description: E de la vechiul meu 486, bila scrie Microshit pe el :D

[Pad]Description: E dinala standard roshu care mi l-a dat cand am luat compu' :)

PS: Mausu' vechi l-am busit de perete si am taiat firu' la CS :)

PPS: Gotta get a new one soon

Posted

si io care ma gandeam ca puneti o tastatura plina de firmituri si de nush ce resturi prin'tre butoane....cel putin asa e a mea ..:D mai o curatz din cand in cand... nu cred ca as putea sa o schimb pentru ca imi place sa o pipai ..lol..

Posted
ms cand pui maan pe el vine sa nul mai dai jos[ia sa ma laud si eu costa *** da lam luat cu 4€ de la niste ciorditori=))]

Merge bine...eu miam skimbat mausu recent si zboara :D

Nush d c datzi ma milioane pe mause & pad ( EX: ENCODED -mouse ~2 mil, pad 1.200 , tastatura standard ) knd putetzi sa va facetzi treaba si cu un mause & pad & keybord in valoare totala de 500 000 max !

Imi plac deasemenea "stuffu" lu' mihnutzu, SpiridusuCaddy ( nice keybord ) & Kw3[R]Ln ( ai talent in paint :@ )

Posted
wrote:

Merge bine...eu miam skimbat mausu recent si zboara :D

Nush d c datzi ma milioane pe mause & pad ( EX: ENCODED -mouse ~2 mil, pad 1.200 , tastatura standard ) knd putetzi sa va facetzi treaba si cu un mause & pad & keybord in valoare totala de 500 000 max !

Imi plac deasemenea "stuffu" lu' mihnutzu, SpiridusuCaddy ( nice keybord ) & Kw3[R]Ln ( ai talent in paint :@ )

ca sa sufar :P
Posted
Eu n-am poze si nici nu prea ma mandresc cu tastatura si mouse-ul meu ;) :@ .

Da' nu te mandresti cu ele...doar le arati si celorlalti ce "sobolan" si tastatura ai ..atat :@ asa ca show us u'r stuff :D