TomescuMihail Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 (edited) Am si eu o intrebare cine este acest tinkode? Ca am vazut lucruri faimoase despre el o bibliografie ceva exista? Ca a-si dori sa citesc mai multe despre el.:cool:<b>GATA AM INTELES! SI NU SUNT LINGAU SPARTULE </b> Edited February 28, 2010 by TomescuMihail Quote
strike Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Are cateva atacuri la activ , sqli-uri in site-uri mari nasa etc in rest nush prea multe despre el, il gasesti sub nick-url homosexualul pe rst. Quote
lamisto Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 cum sa nu stii cine e tinkode ? mai citeste si tu carti in plm S-au scris multe despre el Quote
Metatron Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Am si eu o intrebare cine este acest tinkode? Ca am vazut lucruri faimoase despre el o bibliografie ceva exista? Ca a-si dori sa citesc mai multe despre el.:cool:LOL!TinKode Stuff (am uitat pass de la admin) - InSecurity Team (noul blog)Faza cu homosexualul - Kwe fuck you! Quote
CrashOverline Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Am si eu o intrebare cine este acest tinkode? Ca am vazut lucruri faimoase despre el o bibliografie ceva exista? Ca a-si dori sa citesc mai multe despre el.:cool:E fratele mai mic a lui Kevin Mitnick.ar vrea el.... :D:D Quote
strike Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 @Metatron astia te cred un zeu ceva:)) Quote
black_death_c4t Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 [#] TinKode [#]: ma apuca[#] TinKode [#]: porcarii din astea[#] TinKode [#]: [#] TinKode [#]: vreau sa imi fut colega de banca[#] TinKode [#]: la scoala[#] TinKode [#]: black death: yea , i feel youblack death: ))))))))))))))[#] TinKode [#]: azi i-am zis la scoala in ora de biologie[#] TinKode [#]: ca vreau sa fac sex cu ea[#] TinKode [#]: si a auzit toata clasa[#] TinKode [#]:black death: ))))))))))))))))))))))))))))))))00[#] TinKode [#]: fmmblack death: =)black death: cum morti mmablack death: sa te auda toata clasa[#] TinKode [#]: da ba[#] TinKode [#]: [#] TinKode [#]: fmmblack death: esti retardat ma ? )black death: esu imi taiam venele[#] TinKode [#]: pai pula mea[#] TinKode [#]: eram putin ametit[#] TinKode [#]: si am vb mai tare[#] TinKode [#]: fara sa vreau[#] TinKode [#]:black death: in ora ?black death: macarblack death: ?black death: [#] TinKode [#]: Dablack death: profa ?[#] TinKode [#]: A auzit si ea[#] TinKode [#]:[#] TinKode [#]: Nu a zis nimic[#] TinKode [#]: s-a uitat la mn[#] TinKode [#]: si a inceput sa rada[#] TinKode [#]:black death:))))))))))))))black death: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAmulte se stiu despre tinkode Quote
TomescuMihail Posted February 28, 2010 Author Report Posted February 28, 2010 @Metatron astia te cred un zeu ceva:))Ce zeu sa il cred ma esti nebun vrueam doar sa citesc cateva despre el, ce a facut etc. Doamne Quote
prodil89 Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 YOU HAVE GOOGLE FOR THAT.............now go cry HURYY Quote
Psycho Bunny Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 ...o bibliografie ceva exista? Ca a-si dori sa citesc mai multe despre el.:cool:Frate , a facut el multe dar inca n-a scris carti!Tiny FTW : ))) Quote
TomescuMihail Posted February 28, 2010 Author Report Posted February 28, 2010 YOU HAVE GOOGLE FOR THAT.............now go cry HURYYAm dat google. Nu stiam ca era roman, ca era de pe site etc. Quote
daatdraqq Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Ce zeu sa il cred ma esti nebun vrueam doar sa citesc cateva despre el, ce a facut etc. Doamne Editura Nemira a publicat cateva carti despre el .Stiu ca s-au vandut mai bine ca "Legendele Olimpului" .O sa apara si un lungmetraj in curand ,o sa se numeasca "Cu virgula pe deget" sau "Ti-am gasit coloana " Quote
prodil89 Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Editura Nemira a publicat cateva carti despre el .Stiu ca s-au vandut mai bine ca "Legendele Olimpului" .O sa apara si un lungmetraj in curand ,o sa se numeasca "Cu virgula pe deget".Am auzit ca vor sa faca film dupa viata lui Quote
Metatron Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Deja am vorbit cu regizorul Futerman... A zis ca ies ieftin daca il fac acum in primavara, deci "stati pe zona", o sa fie in format 4D Quote
TomescuMihail Posted February 28, 2010 Author Report Posted February 28, 2010 Redusi mintali. De la o chestie dezvoltati ca femeiele. Mai bine ma lamuresc singur deacum incolo. Vorbiti de parca a-ti sti totul dar defapt sunteti... Sunt incepator dar nu o sa mai apelez la situ asta ca nu vad decat mistouri. Quote
strike Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 @TomescuMihail frate te superi mai ceva ca o pizda.Stai flex nu are nimeni nimic cu tine, doar se face misto la greu.Plm pe tinkode lo editat kwe aka homosexualul deci calm bro. Quote
TomescuMihail Posted February 28, 2010 Author Report Posted February 28, 2010 Nu ma supar dar cand voi erati incepatori stiati toate kkturile? Eram doar curios. "Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people...""Never forget the power of silence!" Buna asta invatai si eu ceva. Quote
prodil89 Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 YOU IS DUMB!!YOU NEEDS A supozitor Quote
Metatron Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 YOU IS DUMB!!YOU NEEDS A supozitorO fi asta sectiunea OffTopic, dar mai usor! Quote
demon_zone Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 okoficial, wtfUS Army Website Defaced : TinKode Strike Again Quote
prodil89 Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Ce dreq mah nu mai postati chestii deasta sa trasformat in thread de venerare pt marele zeu cacalau tinkode.......si nu vedeti ca i se mareste inima oricum la oricare post + Quote