RedJoker Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 SphereXPlorer este un browser web tridimensional. Navigheaza pe internet asa cum nu ai mai facut-o niciodata......Atentie cerinte minime : procesor 1Gb, placa video 3D, RAM 512 Mb :@ cam mult !! :@ http://rapidshare.de/files/30257402/Sphere...Plorer.rar.htmlpassword : rst-crew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1tbull Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 RedJoker nu am nimic cu tine....dar nu cred k intereseaza pe cineva de browseru asta.....asta e forum hack, nu forum de unde poti downloada diverse programe...pai dak continuam asa o sa se ajunga sa se puna si winamp si yahoo messenger la download aici.....nu puneti toate panaramile doar k sa aveti voi multe mesaje.....de vreo 2 zile se pun niste topicuri foarte neinteresante.....deci va rog.. puneti ceva IMPORTANT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord0 Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 pare interesant mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomas Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 RedJoker nu am nimic cu tine....dar nu cred k intereseaza pe cineva de browseru asta.....asta e forum hack, nu forum de unde poti downloada diverse programe...pai dak continuam asa o sa se ajunga sa se puna si winamp si yahoo messenger la download aici.....nu puneti toate panaramile doar k sa aveti voi multe mesaje.....de vreo 2 zile se pun niste topicuri foarte neinteresante.....deci va rog.. puneti ceva IMPORTANTm-am tot uitat la topicurile facute de tine....nu vreau sa ma cert si nici nu intetionez so fac dar se pare ca tu semeni cu un copil de 11-12 ani care nu stie ce vrea , vb de altii ca fac topicuri aiurea si fara sens , uitate la topicu de mai sus al tau si vezi ce parere ai , daca iti place programu , softu sau ce posteaza altii zici ceva de el merge sau nu , sau poate ii multumesti , nu stai sa zici la tot forumu BA TU ESTI N00B fa cum zic eu sau numai zi nimic. Daca nu iti convine ceva mai bine taci ( nu esti tu admin sa iei decizi ) sorry daca te-am ofensat cu ceva dar e chiar enrveant cand vezi un post ca al tau... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Ideea e ca nu cred ca acest forum este un site de warez..eu cand postez , selectez...ma uit .....studiez preferinte.......si dupaia postez...daca e vreun program.....nu hai ca lam gasit pe asta hai sa postez si eu ! oricum...... pace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Threadul se numeste "Stuff tools" iar programul acesta este un stuff tool. Parerea mea? Invatati-va cu el pentru ca este si super util si da si bine ca imagine. Daca va uitati prin tutorialele mele video veti vedea ca l-am folosit intr-o demonstratie. Este un browser al viitorului (Microsoft a vrut sa il integreze ca desktop default la prima versiune de Longhorn) si cred ca a fost buna postarea despre el. Eu personal l-am folosit de acum 1 an jumate dar am renuntat pentru ca cerea resurse pe care pc-ul meu nu le avea pe atunci.P.S. - versiunea care este pe site-ul oficial functioneaza doar 5 minute in varianta "trial". Versiunile mai vechi sunt full. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpLo1T Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 ma a vazut careva cum merge browser`u ? RedJoker poti sa pui nijte screenshot`uri ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1tbull Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Ma deci faza e k a pus unele topicuri fara descriere.....adik regula 8 nu a respectat-o..dar sa nu ne certam...iar in privinta cu topicurile....voi veni in curand cu niste tutoriale foarte interesante care cred k o sa ajute pe oricine.P.S.: Nu am 11-12 ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedJoker Posted August 22, 2006 Author Report Share Posted August 22, 2006 mah !! am pus la tate acuma descriere ...ase ca taceti.....ii postat la stuff tools !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...