Jump to content
RedJoker

SphereXPlorer

Recommended Posts

Posted

RedJoker nu am nimic cu tine....dar nu cred k intereseaza pe cineva de browseru asta.....asta e forum hack, nu forum de unde poti downloada diverse programe...pai dak continuam asa o sa se ajunga sa se puna si winamp si yahoo messenger la download aici.....nu puneti toate panaramile doar k sa aveti voi multe mesaje.....de vreo 2 zile se pun niste topicuri foarte neinteresante.....deci va rog.. puneti ceva IMPORTANT

Posted
RedJoker nu am nimic cu tine....dar nu cred k intereseaza pe cineva de browseru asta.....asta e forum hack, nu forum de unde poti downloada diverse programe...pai dak continuam asa o sa se ajunga sa se puna si winamp si yahoo messenger la download aici.....nu puneti toate panaramile doar k sa aveti voi multe mesaje.....de vreo 2 zile se pun niste topicuri foarte neinteresante.....deci va rog.. puneti ceva IMPORTANT

m-am tot uitat la topicurile facute de tine....nu vreau sa ma cert si nici nu intetionez so fac dar se pare ca tu semeni cu un copil de 11-12 ani care nu stie ce vrea , vb de altii ca fac topicuri aiurea si fara sens , uitate la topicu de mai sus al tau si vezi ce parere ai , daca iti place programu , softu sau ce posteaza altii zici ceva de el merge sau nu , sau poate ii multumesti , nu stai sa zici la tot forumu BA TU ESTI N00B fa cum zic eu sau numai zi nimic. Daca nu iti convine ceva mai bine taci ( nu esti tu admin sa iei decizi ) sorry daca te-am ofensat cu ceva dar e chiar enrveant cand vezi un post ca al tau...

Posted

Ideea e ca nu cred ca acest forum este un site de warez..eu cand postez , selectez...ma uit .....studiez preferinte.......si dupaia postez...daca e vreun program.....nu hai ca lam gasit pe asta hai sa postez si eu ! oricum......:) pace :P

Guest Nemessis
Posted

Threadul se numeste "Stuff tools" iar programul acesta este un stuff tool. Parerea mea? Invatati-va cu el pentru ca este si super util si da si bine ca imagine. Daca va uitati prin tutorialele mele video veti vedea ca l-am folosit intr-o demonstratie. Este un browser al viitorului (Microsoft a vrut sa il integreze ca desktop default la prima versiune de Longhorn) si cred ca a fost buna postarea despre el. Eu personal l-am folosit de acum 1 an jumate dar am renuntat pentru ca cerea resurse pe care pc-ul meu nu le avea pe atunci.

P.S. - versiunea care este pe site-ul oficial functioneaza doar 5 minute in varianta "trial". Versiunile mai vechi sunt full.

Posted

Ma deci faza e k a pus unele topicuri fara descriere.....adik regula 8 nu a respectat-o..dar sa nu ne certam...iar in privinta cu topicurile....voi veni in curand cu niste tutoriale foarte interesante care cred k o sa ajute pe oricine.

P.S.: Nu am 11-12 ani