Krisler12 Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Salut !Am doua intrebari:1.As vrea sa imi cumpar un adaptor wireless , asa ca astea:Adaptoare wirelessDaca imi voi cumpara un adaptor wireless asa cum am dat ca exemplu in linkul de mai sus, trebuie neaparat sa am si o placa de retea wireless sau merge si fara ca eu momentan am doar conexiune prin cablu nu am nici un fel de placa de retea wireless ?2.Ce imi recomandati de aici:Adaptoare wireless -vreau ceva sa fie compatibil cu Backtrack4 cu care sa pot face WEP Cracking, mai exact sa pot sparge retelele wireless; -vreau sa fie ieftin si, de ce nu bun, vad acolo preturi diferite, ma gandesc prin ce difere acele adaptoare...insa as vrea ceva care sa mearga cat de cat dar sa nu arunc bani asa aiurea pe nu stiu ce adaptor cand pot sa iau unul ieftin care face exact acelasi lucru, poate chiar mai bine;Multumesc anticipat !LE: Calculatorul meu are urmatoarea configuratie:Procesor x64 bits, Intel Dual Core D925 3000 Mhz2 GB RAM bus pe 64 biti.2 HARDURI:1 Hard de 320 GB ATA1 Hard de 500 GB ATAPlaca de bazaSystem Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.System Model: 945GCMX-S2Placa de retea: Realtek Family controlerPlaca de sunet: Realtek High DefinitionPlaca video: Intel 82945G Express Chipset Familly [incorporata- pe asta o foloseste pc-ul]Placa video: Gigabyte Nvidia 8400 GS [neincorporata, insa nu am mers niciodata de cand am luat pc-ul, nu stiu daca nu e bine instalata sau daca e defecta]Unitate optica DVD-ReWritterSursa de 460 -500W [nu stiu exact]Plus monitor tip CRT hp9500 pe gri metalizat, foarte elegant, cu garantia expirata de jumatate de an, cu diagonala de ~45 cm sau ~18 inch.Plus 2 boxe quantex [boxe obisnuite ptr. desktop].Vechime 2 ani si ceva ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 (edited) Uitate putin aici la ce driver sunt compatibili cu Aircrack-ng compatibility_drivers [Aircrack-ng] pt ca este un tool foarte coplet pt wep si wpa.Vezi ce adaptoare sunt mai bune ,eu ti-as recomanda Realtek sau Atheros Edited March 13, 2010 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 pyth0n3... te cred coaie ca stai prin spania dar daca te vad romanii ca zici "scheda" s-ar putea sa-ti iei niste injuraturi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 pyth0n3... te cred c***e ca stai prin spania dar daca te vad romanii ca zici "scheda" s-ar putea sa-ti iei niste injuraturi....Nu am fost niciodata in Spania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Recomand Atheros *Io stau in Spania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 din experienta personala iti recomand atheros.daca ai de ales intre atheros si realtek,nu sta de 2 ori pe ganduri.atheros all the way,aircrack-ul face real damage cu el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12 Posted March 14, 2010 Author Report Share Posted March 14, 2010 din experienta personala iti recomand atheros.daca ai de ales intre atheros si realtek,nu sta de 2 ori pe ganduri.atheros all the way,aircrack-ul face real damage cu el Din cate vad eu aicea : compatibility_drivers [Aircrack-ng]Supported by airodump for Linux :PCI: YESCardbus/PCMCIA/PCI-E/Expresscard:YESUSB (non-802.11n): Only AR5007UG supportedUSB (802.11n): PartiallyInseamna ca la veriunile mai noi nu merge ( ma refer la adaptor wireless) din moment ce numai Only AR5007UG supported iar USB (802.11n): Partially. Asa e ? Am dreptate ?Voi de care atheros aveti ? Va merge airodump, aircrack si aireplay ca se pare ca cu airodump nu prea e in regula treaba.... ?Si inca ceva:daca imi iau adaptor de ala wireless asa cum am dat ca exemplu in acel link, trebuie sa mai am si placa de retea wireless ? Sau ala merge si fara placa de retea wireless ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Normal ca merge si fara placa wireless, ori iti cumperi adaptor wireless ori iti cumperi placa wireless, acelasi lucru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12 Posted March 14, 2010 Author Report Share Posted March 14, 2010 Din cate vad eu aicea : compatibility_drivers [Aircrack-ng]Supported by airodump for Linux :PCI: YESCardbus/PCMCIA/PCI-E/Expresscard:YESUSB (non-802.11n): Only AR5007UG supportedUSB (802.11n): PartiallyInseamna ca la veriunile mai noi nu merge ( ma refer la adaptor wireless) din moment ce numai Only AR5007UG supported iar USB (802.11n): Partially. Asa e ? Am dreptate ?Voi de care atheros aveti ? Va merge airodump, aircrack si aireplay ca se pare ca cu airodump nu prea e in regula treaba.... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costinn Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 (edited) recomadat ar fi ...orice antena cu chipset realtek RT8187....o antena pe usb care o folosesc de 1an jumate si merge perfect. N-am intalnit wep sa nu cada in fata ei si vreo 2 wpa-uri dar e mai greu cu dictionarele ...atheros e depasit ...antenele pe usb cu putere mare sunt la moda acum a mea are 1000 mW si sunt pe cale sa imi achizitionez una de 2000 mW dar are chipset ralink. Edited March 17, 2010 by Costinn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madaky Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Cel mai tare wireless usb este 1000mW Alfa USB Wireless Adapter 9 dBi ANTENNA AWUS036H, toti cei care au experienta in domeniu il recomanda ca fiind cel mai bun de pe piata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...