begood Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Un keylogger este un program care inregistreaza tot ceea ce se tasteaza de la o tastatura si de asemenea miscarile si click-urile mouse-ului.Sunt utilizari recomandate in cazul urmaririi unor erori in calculator, urmaririi activitatii angajatilor unei firme insa sunt la fel de des folositi de catre creatorii de virusi.In acest caz ei inregistreaza parolele, cod-urile cardurilor si alte informatii importante tastate de la un PC si apoi sunt trimise atacatorului a carui munca este doar de a le folosi pentru spargerea conturilor bancare, casutelor de e-mail, etc.Desi programele antivirus, cele de tip hips, behavior blocker detecteaza asa ceva, exista si un program specializat doar pe asemenea programe. Se numeste Zemana Antilogger si are chiar si unele functii mai avansate: monitorizarea copierii clipboard-ului, a webcam-ului, interceptarea copierii unor screenshot-uri de pe ecran sau a logarilor SSL, plus toate cele descrise in primele mele fraze.Programul costa in mod obisnuit 34$, dar se ofera gratuit timp de un an accesand acest link.Accesati site-ul si descarcati programul, in versiunea 1.9.2. Nu necesita serial sau alte activari ulterioare. Aceasta este o promotie in colaborare cu SoftPedia.sursa : faravirusi.com Quote
HIENA Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 foarte interesant programelu asta e un fel de zonealarm sau nu am inteles eu bine Quote
remuszica Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Nu.Zone Alarm este firewall si blocheaza porturi! Asta e un nod32 putin mai avansat cu resurse medii ! Quote
HIENA Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 stiam si eu ca zonealarm e firewall dar mai are si functie antispy Quote
daatdraqq Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Mi se pare mai interesant key scrambler . Quote
begood Posted March 16, 2010 Author Report Posted March 16, 2010 Mi se pare mai interesant key scrambler .versiunea free merge doar pe firefox si ie.asta e free(1 an) si merge pe toate aplicatiile.oricum l-am instalat si l-am testat pe mai multe tipuri de keyloggere (care functioneaza prin mai multe metode) si pe toate le-a blocat, so :] Quote
Paul4games Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Eu am versiunea full de la keyscrambler si merge foarte bine Quote