CuraJ Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 Salut, am net de la niste prieteni prin wpa. Vreau sa deschid niste porturi la net dar ei nu vor si ma gandeam daca exista vro cale sa pot umbla in router sa le deschid eu. Imi cere user and pass. Exista vro posobilitate sa le aflu si sa pot deschide porturile? Quote
curiosul Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 Pai cel default este admin:adminDaca zici ca iti sunt prieteni incearca asta:http://rstcenter.com/forum/16980-inregistreaza-pe-usb-toate-parololele-dintr-un-sistem.rst Quote
CuraJ Posted March 20, 2010 Author Report Posted March 20, 2010 (edited) Nu cred ca pot face asa ceva au un antivirus destul de bun...PS: ma gandeam ca e mai usor de spart parola.. daca eu deja am acces la net prin acel router:-? Edited March 20, 2010 by CuraJ Quote
vizitatoru123 Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 Nu cred ca pot face asa ceva au un antivirus destul de bun...PS: ma gandeam ca e mai usor de spart parola.. daca eu deja am acces la net prin acel router:-?Pai sunt username-uri standard la anumite firme si ai putea sa faci un wordlist specific. Daca au net de la Clicknet da-mi un PM si te ajut. Quote
CuraJ Posted March 21, 2010 Author Report Posted March 21, 2010 Pai sunt username-uri standard la anumite firme si ai putea sa faci un wordlist specific. Daca au net de la Clicknet da-mi un PM si te ajut.au net de la RDS.. Quote
vizitatoru123 Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 La Clicknet in general au user standard si parola adica le poti sparge usor.Cauta pe altii care au de al RDS si intreabai cum e structurat username-ul si parola sa iti poti face o idee. Quote
Paul4games Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 La rds username-ul incepe cu "bv" si niste numere la mine si parola tot asa niste numere Quote
vizitatoru123 Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 La rds username-ul incepe cu "bv" si niste numere la mine si parola tot asa niste numereLa clicknet e mult mai simplu userul : nume+prenume_abrebierea judetului cu litere mari (B, BV, CJ) si parola e numarul de fix in multe cazuri fara prefixul 0254 Quote
CuraJ Posted March 22, 2010 Author Report Posted March 22, 2010 Pacat ca nu exista o metoda de hacking:D Quote
madaky Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Ca sa accesezi Admin Panel al routerului nu-ti trebuie parola de la userul de net sau parola cu care te-ai conectat la wireless pentru net. Incearca sa afli ce router au (nume+model) dar daca zici ca sunt baieti destepti foarte probabil sa o fi schimbat (toate routerele la resetare au o parola de admin predesdinata dar mai mult ca sigur au schimbat-o). Incearca Cain&Abel sa snifferesti toata reteaua sau doar ip unuia din ei si sigur vor accesa routerul pentru anume setari si parola ve veni la tine (ar trebui sa fie http://192.168.0.1 user password, http://192.168.0.1 fiind adresa routerului, te adaptezi si tu in functie de ce ip primesti routerului va avea ultima clasa xxx.xxx.xxx.1) Quote
vizitatoru123 Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Tu iti imaginezi ce spui ?1. Parole standard o fi incercat si el.2. Tu de cate ori iti accesezi routerul pe zi ? 1 Quote
adonisslanic Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 + ca te bagi si in belele cu Cain&Abel ca e foarte prost la capitolul stealthiness... Si nu cred ca ai vrea sa se prinda adminii ca le sniffezi reteaua Quote
madaky Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Pai nu ma loghez zilnic, dar in cazul lui se poate crea o diversiune sa-l faci sa se logheze pe router si nu musai folosesti CA, incerci cu Ettercap.Mai bine ajutati la imbunatatirea raspunsului nu la critici! Quote
vizitatoru123 Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 O intrebare: Ai cautat pe google inainte de a posta ? ( ar trebui sa incerci ) Quote