Jump to content
yceman

anuntz comercial (sunt hacker)

Recommended Posts

Posted

aflu parole de yahoo , hi5 , facebook. poate si altceva! 50 ron pe pass! id mess. (lam scos eu) , imi lasati offline si vorbim.

(1213362 :: 29.03.2010) DETALII

ce ziceti de asta ? :))))

Posted

prostia umana poate atinge unele cote incat nu mai e de ras ci de plans.definitiv,tipul ala are o problema sau vrea sa faca bani de pe fraieri creduli.cred ca aceasta comunitate are un coeficient IQ destul de mare incat sa nu-si puna mintea cu fazele de genul.

Posted (edited)

Wildchild, bineinteles ca omul nu isi doreste parola panoului de administrare al N.A.S.A. (astia apartin de guvern, nu cauta sa faca bani, nu produc armamente pentru aia cu bani, si nu sunt o alta agentie impotriva USA. In niciun caz privatizati.), ci doar doreste sa faca o gluma pe seama acestui specimen. Si eu ii vreau ID-ul, vreau sa aflu parola lui black.

Edited by Fitty
Posted

N.A.S.A. e LTD?cum naiba de s-a privatizat?eu credeam ca apartine de guvern :-? erau interesati de stiinta nu sa faca bani.daca e asa,or incepe sa produca si sa vanda armamente celor care ofera mai mult.o alta agentie americana impotriva USA :))

Posted

e ok.m-am speriat.am pus botul deoarece auzisem ceva zvonuri cum ca daca s-ar privatiza,ar avea doar de castigat,iti dai seama ce cascaval ar scoate.problema era ca SUA pierdea deoarece ei vindeau tehnologii tarilor care ofereau mai mult.