dragosdydy Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Am facut un programel cu ajutorul caruia te poti sterge din lista de messenger a unui prieten/dusman! Este bazat pe SDK-ul din Alonia, facut public de Nytro.Puteti vedea aici un preview ScreenToaster - BuddyRemover Screencast Video si de aici il puteti downloada http://fisierulmeu.ro/3205PHVTKG2F/BuddyRemover-rar.html !Numai bine! Quote
begood Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 (edited) Virustotal. MD5: 84365ed2382d3addc9de677c857e4f2a Suspicious.Insight Trojan.Dropper-25545 Trojan.Win32.Malware.1trojan dropper.Trojan/Agent.cikmAnubis - Analysis ReportPerforms File Modification and Destruction: The executable modifies and destructs files which are not temporary. Performs Registry Activities: The executable reads and modifies registry values. It may also create and monitor registry keys. @dragosdydy daca nu raspunzi in 24 ore, vei avea ban permanent.nu vad pentru ce ai facut installer. posteaza programul fara setup. Edited April 3, 2010 by begood Quote
digital_shadow Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 P?i e super ofert? de Pa?te. Troianul vine la pachet cu programul.. Quote
dragosdydy Posted April 3, 2010 Author Report Posted April 3, 2010 LOL! KeyloggeR?Trojan? Altceva credeti ca n-am de facut? Decat sa pun keylogger pe rst? Am facut installer ca dll-urile din alonia cu ajutorul carora ma conectez la yahoo sa nu se imprastie peste tot (cand instalezi se duc in windows/system) . Anyway, ameninti aiurea cu ban fara sa testezi sau fara sa vezi macar ce modificari face mai exact... Ca sa functioneze trebuia sa fac automat regserv al dll-urile, asta ar insemna ca fiecare care ia programul sa ruleze un .bat sau sa dea manual regserv pentru dll-uri...ceea ce nu stiu toti (si nu ma refer la cei de pe forum aici)Uite programul aici arhivat: Download br.rar - FisierulMeu.roPoti sa scanezi fiecare fisier si daca vrei sa testezi, ruleaza install.bat. Nu stiu de ce virus total arata Suspicious.Insight, daca e nevoie postez sursa! @digital_shadow: decat sa vorbesti aiurea mai bine taci. Quote
Ryuk Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting un proiect mai vechi cred ca mai functioneaza .E vorba de acelasi pachet care se trimite cand refuzi pe cineva sa iti fie prieten . Serviciu 2141 eu5 victima13 2 Quote
yceman Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Am facut un programel cu ajutorul caruia te poti sterge din lista de messenger a unui prieten/dusman! Este bazat pe SDK-ul din Alonia, facut public de Nytro.Puteti vedea aici un preview ScreenToaster - BuddyRemover Screencast Video si de aici il puteti downloada Download BuddyRemover.rar - FisierulMeu.ro !Numai bine!cu ce e mai special ? gasesti pe google cu carutza plus de asta il instiinteaza si pe celalalt ce vei face. stiu ca aveam asa ceva aco multa vreme .. Quote