wildchild Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Nu-mi vine sa cred ca astia is in stare sa doboare o mandrie nationala pentru niste gritzari.Aici gasiti detalii Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei BucurestiSi aici petitia Semneaza petitia: "Salveaza Muzeul Aviatiei" - PetitieOnline.ro Quote
wildchild Posted April 20, 2010 Author Report Posted April 20, 2010 man,it's not funny!avem si noi un muzeu de aviatie ca lumea si aia vor sa-l darame. Quote
DLD Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Se fac presiuni pentru oprirea proiectului. Sper sa se reuseasca ceva... Quote
HackKing Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Nu am inteles, de ce vor sa distruga muzeul ?Apropo, petita aia e buna la ceva ? Am semnat oricum. Quote
DLD Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Nu am inteles, de ce vor sa distruga muzeul ?Apropo, petita aia e buna la ceva ? Am semnat oricum.Multumesc pentru semnatura. Da, este buna petitia. Cei de la asociatia aripi romanesti vor merge cu aceasta petitie mai departe.Cei de la sectorul 2 vor sa ia pamantul pe care se afla muzeul aviatiei si sa construiasca locuinte (ANL-uri). Cum mama dracului s-au gandit ei la muzeu? Odata cu distrugerea acestui muzeu se distruge si intreaga istorie expusa a aviatiei noastre. Pacat Quote