Jump to content
devianc3

Caut server MU romanesc

Recommended Posts

Posted

Dupa cum zice titlul, am cautat pe gogule, cat e el de mare si nu m-a satisfacut nici un rezultat.

Caut server de MU (pe care sa joc, nu sa-l fac eu), very high xp... ce mai?... sa fie fun server, cu toate porcariile puse in shop... si sa fie romanesc... Astept recomandari. Sper ca nu sunt "prea" offtopic, dar.. I ran out of ideas. :|

Va multumesc anticipat.

Posted

Va multumesc amandurora, am sa ma uit atent, dar mai astept niste raspunsuri. Am uitat sa specific in postul initial.. Cu cat e mai avansat (gen.. Season 5, sau cat D-zeu e acum), cu atat mai bine.

LE: @tjt_hk: cel de care mi-ai spus tu, s-a inchis, se pare.

@remuszica: e doar 250x XP... :| pacat, mai aveam 1 min de download la client cand am observat.

Posted

Been there, done that.. E cam greu sa gasesc unul romanesc direct din descriere. Dar, am intrat pe marea majoritate a celor care pareau ok din descriere, si.. degeaba.. Multe bulgaresti tho...

Posted
Dupa cum zice titlul, am cautat pe gogule, cat e el de mare si nu m-a satisfacut nici un rezultat.

Caut server de MU (pe care sa joc, nu sa-l fac eu), very high xp... ce mai?... sa fie fun server, cu toate porcariile puse in shop... si sa fie romanesc... Astept recomandari. Sper ca nu sunt "prea" offtopic, dar.. I ran out of ideas. :|

Va multumesc anticipat.

Lasa frate procariile alea de servere daca esti cu adevarat jucator de mu online joaca Linkmania:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...